Τέλος ο Λεμονής

greek 21/11/2011
Οι υπογραφές των απαραίτητων εγγράφων είναι το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του Πανιωνίου με τον Τάκη Λεμονή.

Μια ολοκλήρωση που, ουσιαστικά, είχε... προκύψει από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν οι δυο πλευρές είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο, με το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας να είναι το τελευταίο για τον 51χρονο τεχνικό στον «κυανέρυθρο» πάγκο.

Αιτία, τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ, σε συνδυασμό με το εξωπραγματικό (για τα δεδομένα της ομάδας) συμβόλαιο του Λεμονή που προβλέπει αποδοχές της τάξεως των 700 χιλιάδων ευρώ ετησίως για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.




Tags:   Πανιώνιος  

"Δημοκρατική η κατάληψη"
"Δημοκρατική η κατάληψη"
"Κανένα πρόβλημα" ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Εσωτερικών, Π. Κουκουλόπουλου, με αφορμή την δίωρη κατάληψη εργαζομένων των Δήμων στο υπουργείο.
 
 
Βοήθεια στους κατοίκους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της Κομοτηνής
Βοήθεια στους κατοίκους των μειονεκτικών περιοχών της Κομοτηνής
Ξεκίνησε η υλοποίηση του «Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων, Έτους 2011» προς τους κατοίκους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών του Δήμου Κομοτηνής.
Έκθεση φωτογραφίας στις Σέρρες
Έκθεση φωτογραφίας στις Σέρρες
Το Πρότυπο Φωτογραφικό Εργαστήρι Σερρών, συνεχίζοντας τις δραστηριότητες του για το φθινόπωρο και χειμώνα του 2011 παρουσιάζει...
Τελευταία Σχόλια