Στο νοσοκομείο με αναφυλαξία η Σκορδέλη

greek 22/11/2011
Πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου για τη στυγερή δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή,  ο συνήγορος υπεράσπισης της τρίτης κατηγορούμενης, Έλενας Σκορδέλη ανέφερε ότι η πελάτισσα του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Ο συνήγορος υπεράσπισης της Έλενας Σκορδέλη αιτιολόγησε ότι  δεν πρόκειται για επιπόλαια ασθένεια αλλά πολύ σοβαρή και χρήζει άμεσης ιατρικής φροντίδας. Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου, με τη σύμφωνο γνώμη της κατηγορούσας αρχής ενέκρινε το αίτημα της υπεράσπισης και η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο μεταξύ, η δίκη συνεχίζεται με την αντεξέταση από την υπεράσπιση του μάρτυρα κατηγορίας Μάριου Καριόλου, Διευθυντή του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και την κατάθεση παραδεκτών γεγονότων.

 




Tags:   Σκορδέλη , Κύπρος  

Ηλεκτρονικά κυκλώματα που επιδιορθώνονται μόνα τους
Ηλεκτρονικά κυκλώματα που επιδιορθώνονται μόνα τους
Αμερικάνοι ερευνητές ανέπτυξαν μια τεχνική που επιτρέπει στα κυκλώματα να επιδιορθώνονται μόνα τους σε περίπτωση υπερθέρμανσης.
 
 
Κυρώσεις σε όσους εργοδοτούν παράνομα
Κυρώσεις σε όσους εργοδοτούν παράνομα
Δραστικές κυρώσεις θα ληφθούν μετά την Πρωτοχρονιά στα κατεχόμενα για όσους εργοδοτούν παράνομα εργατικό προσωπικό.
 
Οι 40 μεγάλες διαδικτυακές εταιρίες που είναι αντίθετες στο νόμο SOPA
Οι 40 μεγάλες διαδικτυακές εταιρίες που είναι αντίθετες στο νόμο SOPA
Σήμερα δημοσιεύτηκε μια λίστα με 40 μεγάλες εταιρίες του Internet που είναι αντίθετες στο νόμο-έκτρωμα που προσπαθούν να περάσουν στις ΗΠΑ.
Τελευταία Σχόλια