Έρχονται αλλαγές στην εργασιακή εφεδρεία

greek 23/11/2011
Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αλλαγών στην εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας στα ΜΜΜ, μετά και την συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών Ε.Βενιζέλου και τπυ Υπουργού Υποδομών, Μάκη Βορίδη.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε αργά χτες το βράδυ, όπου ο κ. Βορίδης ενημέρωσε τον Υπουργό Οικονομικών για τις απόψεις του πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ αναμένεται περαιτέρω συνενόηση  μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σχετικά με ορισμένες ρυθμίσεις για την εργασιακή εφεδρεία στις συγκοινωνίες, οι οποίες, όμως, δεν θα θίγουν το μέτρο στο σύνολό του.
 
Από την πλευρά τους, παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι «το λειτουργικό πλαίσιο δεν θα διαρραγεί. Όπου υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα θα επιλυθούν, αλλά πάντα στο πλαίσιο του νόμου».




Tags:  

Δωρεάν μαθήματα και τουρνουά σκάκι στην Τούμπα
Δωρεάν μαθήματα και τουρνουά σκάκι στην Τούμπα
Δωρεάν μαθήματα σκάκι για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας διοργανώνει το Τμήμα Νεολαίας της Αντιδημαρχίας Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών.
Αυτό λέγεται μεγαλείο ψυχής!
Αυτό λέγεται μεγαλείο ψυχής!
Έντονη συγκίνηση επικράτησε στην κηδεία του 48χρονου κυνηγού στο Καρπενήσι, με τους συγγενείς του,να επιδεικνύουν πρωτοφανή μεγαλοψυχία.
 
Σύσκεψη στον Άρειο Πάγο για την φοροδιαφυγή
Σύσκεψη στον Άρειο Πάγο για τη φοροδιαφυγή
Κατά την επίμαχη σύσκεψη τέθηκαν στο τραπέζι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην πράξη οι εισαγγελείς για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Τελευταία Σχόλια