Αύριο οι υπογραφές

greek 22/11/2011
Υπογράφεται αύριο η συμφωνία μεταξύ της Ανώνυμης Εταιρείας Πετρελαίων Τουρκίας (ΤΡΑΟ) με την πολυεθνική πετρελαϊκή εταιρεία Shell για την πραγματοποίηση γεώτρησης στον κόλπο της Αττάλειας.
 
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Σαμπάχ, σε ό,τι αφορά τις άλλες δύο θαλάσσιες περιοχές της Τουρκίας, στις οποίες πιστεύεται ότι υπάρχουν αποθέματα πετρελαίου, δηλαδή στη Μερσίνα και την Αλεξανδρέττα, η ΤΡΑΟ θα προκηρύξει εντός του μήνα προσφορές προς τις ενδιαφερόμενες διεθνείς πετρελαϊκές εταιρείες.
 

Επικαλούμενη πληροφορίες, η Σαμπάχ αναφέρει ότι ιδιαίτερα για τον κόλπο της Μερσίνας, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη βραζιλιάνικη πετρελαϊκή εταιρεία Petrobras. Εκτιμάται ακόμη ότι κατά το πρώτο μισό του 2012 θα υπογραφεί η συνεργασία με την εταιρεία που θα κερδίσει την προσφορά για τις εργασίες στις περιοχές της Μερσίνας και της Αλεξανδρέττας και το 2013 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γεώτρηση σ’ αυτές τις περιοχές.

 




Tags:  

Φιλοξενία αγάπης στην Κύπρο
Φιλοξενία αγάπης στην Κύπρο
Είκοσι έξι παιδιά από τις περιοχές Μιγιάκι και Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, που πλήγηκαν από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι του περασμένου Μαρτίου, φιλοξενούνται στην Κύπρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Κλάπηκε υπηρεσιακό πιστόλι αστυφύλακα στην Πάφο
Κλάπηκε υπηρεσιακό πιστόλι αστυφύλακα στην Πάφο
Το υπηρεσιακό πιστόλι αστυφύλακα που υπηρετεί στην Πάφο έκλεψαν άγνωστοι διαρρήκτες από το σπίτι του στα Κούκλια χθες βράδυ. 
Θετικό κλίμα για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα στο ΧΑΚ
Θετικό κλίμα για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα στο ΧΑΚ
Συνέχεια στο θετικό κλίμα των τεσσάρων προηγούμενων ημερών δίνει η σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση, με το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.
Τελευταία Σχόλια