Στο Παλέρμο η Μπακογιάννη

greek 22/11/2011
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μεταβαίνει στο Παλέρμο της Ιταλίας από τις 23 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, για να συμμετάσχει στο Συνέδριο του Κόμματος των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων, Δημοκρατών και Μεταρρυθμιστών (ELDR), όπου θα επικυρωθεί η ένταξη της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο εν λόγω κόμμα.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, θα μιλήσει με θέμα: «Ενίσχυση του ενιαίου νομίσματος της Ευρώπης. Ποιο το μέλλον του ευρώ;».

Στο περιθώριο του Συνεδρίου, η Ντόρα Μπακογιάννη θα έχει συναντήσεις με τον επικεφαλής των Φιλελευθέρων του Ευρωκοινοβουλίου και πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου κ. Γκι Φερχόφσταντ και τον πρόεδρο της Φιλελεύθερης Διεθνούς κ. Χανς Βαν Μπάαλεν.





Έληξε η κατάληψη στο γραφείο του Κουκουλόπουλου
Έληξε η κατάληψη στο γραφείο του Κουκουλόπουλου
Πριν από λίγα λεπτά έληξε η κατάληψη που πραγματοποιούσαν από το πρωί στο γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλου οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ. 
Ελληνικά δάνεια σε τιμή ευκαιρίας
Ελληνικά δάνεια σε τιμή ευκαιρίας
Σε πωλήσεις δανειακών χαρτοφυλακίων ενδέχεται να προχωρήσουν οι ελληνικές τράπεζες, σε ξένα  fund, προκειμένου να γεμίσουν τα ταμεία τους.
Κατάληψη στο γραφείο του Πάρι Κουκουλόπουλου
Κατάληψη στο γραφείο του Πάρι Κουκουλόπουλου
Ένταση επικράτει στο γραφείο του Πάρι Κουκουλόπουλου από εργαζόμενους της  ΠΟΕ ΟΤΑ οι οποιοι έχουν καταλάβει το γραφείο του.
Τελευταία Σχόλια