Τρία εκ. ευρώ για τον εξοπλισμό τμημάτων του Πανεπιστημίου Κρήτης σε νέα κτίρια

greek 23/11/2011
Προϋπολογισμός 3.000.000 ευρώ για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για τη μετεγκατάσταση των Τμημάτων Επιστήμης Υπολογιστών, Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου, στα νέα κτίρια στην περιοχή Βουτών, εγκρίθηκε και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και νήσων Αιγαίου 2007-2013.
 
Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει την επίπλωση γραφείων, αιθουσών διδασκαλίας και εργαστηρίων για τα δύο κτίρια. Περιλαμβάνει επίσης τον εξοπλισμό των εκπαιδευτικών εργαστηρίων σε υπολογιστική υποδομή, και τα οπτικοακουστικά συστήματα για τα αμφιθέατρα, για αίθουσες τηλεκπαίδευσης και τηλεδιάσκεψης και τις αίθουσες διδασκαλίας. Επιπλέον στο κτίριο του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών δημιουργείται ένα Κέντρο Δεδομένων για το σύνολο του Πανεπιστημίου Κρήτης και θα παρέχει υπηρεσίες για απαιτητικές ερευνητικές δραστηριότητες.
   
Ακόμη περιλαμβάνεται και πρόσθετος εξοπλισμός για το κτίριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών ώστε να γίνει δυνατή η μετεγκατάσταση και των τεσσάρων υφιστάμενων παραρτημάτων της Βιβλιοθήκης σε αυτό.
 




Tags:  

Βράβευση μαθητών στη Δράμα
Βράβευση μαθητών στη Δράμα
Τρεις μαθητές του 5ου Γυμνασίου Δράμας βράβευσε εχθες, στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους, η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.
Στην ανακρίτρια ο μοναχός Αρσένιος
Στην ανακρίτρια ο μοναχός Αρσένιος
Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα ο μοναχός Αρσένιος ,γνωστός από την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.
Μονοήμερη εκδρομή στη Λίμνη Στυμφαλία
Μονοήμερη εκδρομή στη Λίμνη Στυμφαλία
Μην σας φανεί περίεργο, αν στις διαδρομές σας, εκτός από τα κατάφυτα από έλατα βουνά, τις πηγές και τα ποτάμια συναντήσετε επίσης και ζώα του δάσους...
Τελευταία Σχόλια