"«Άθλια» η προσέγγιση Γκιούλ"

greek 23/11/2011
Οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Αμπντουλάχ Γκιουλ πρέπει να προβληματίσουν την ίδια την ΕΕ, δήλωσε σήμερα το απόγευμα το μέλος της επικοινωνιακής ομάδας του ΔΗΚΟ Νίκος Προκομμένος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος περί «άθλιας ΕΕ».
 
Ο κ. Προκομμένος ανέφερε ότι η δήλωση Γκιουλ δεν προκαλεί έκπληξη, προσθέτοντας ότι «άθλια δεν είναι η ΕΕ, αλλά η προσέγγιση του Τούρκου Προέδρου και η παντελής έλλειψη σεβασμού προς την ίδια την ΕΕ», της οποίας η Τουρκία επιδιώκει να γίνει μέλος.
 
 
«Ο κ. Γκιούλ έχοντας προφανώς απολέσει το μέτρο και μη μπορώντας να χωνέψει πως η Κυπριακή Δημοκρατία θα προεδρεύσει της ΕΕ, καταφέρεται με το χειρότερο τρόπο και με τη γνωστή τουρκική αλαζονεία τόσο κατά την ίδιας της ΕΕ, όσο και κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας», είπε.
 
Ανέφερε, επίσης, ότι οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου «πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να προβληματίσουν την ίδια την ΕΕ», η οποία, όπως είπε, «πρέπει να λάβει τα δέοντα μέτρα» για να προστατεύσει το κύρος και την αξιοπιστία της έναντι των τουρκικών προσβλητικών τοποθετήσεων. 
 




Tags:  

Σε ετοιμότητα η Αστυνομία για τις εκλογές
Σε ετοιμότητα η Αστυνομία για τις εκλογές
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Αστυνομία για τις αυριανές δημοτικές και κοινοτικές εκλογές. Τα μέλη της Αστυνομίας θα διεξάγουν μηχανοκίνητες περιπολίες και στα γραφεία των κομμάτων.
Θανατηφόρο τροχαίο στα Περβόλια
Θανατηφόρο τροχαίο στα Περβόλια
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα γυναίκα 48 χρόνων από την Κίνα η οποία ζούσε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημειώθηκε το απόγευμα στα Περβόλια.
 
 
Για την Ευρωπαϊκή Ένωση συζήτησαν Χριστόφιας Έρογλου
Για την Ευρωπαϊκή Ένωση συζήτησαν Χριστόφιας Έρογλου
Θέματα ΕΕ συζήτησε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας με τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, στη συνάντηση στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για λύση του Κυπριακού.
Τελευταία Σχόλια