''Ο Παπανδρέου απόδειξε ότι οι καρέκλες δεν είναι αυτοσκοπός''

greek 24/11/2011
  «Ο Γιώργος Παπανδρέου με την γενναία του πρωτοβουλία άνοιξε το δρόμο και για εθνική συνεννόηση και για σχηματισμό μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας που αναλαμβάνει πλέον να μεγιστοποιήσει την προσπάθεια όλων μας για έξοδο από την κρίση. Ο Παπανδρέου απέδειξε, και πρέπει να ισχύει για όλους, ότι η εξουσία και οι καρέκλες δεν είναι αυτοσκοπός»δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τ΄ύπου στη Μυτιλήνη, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και βουλευτής Λέσβου Νίκος Σηφουνάκης.
 
Ο κ. Σηφουνάκης υπεραμύνθηκε των επιλογών του Γιώργου Παπανδρέου σε θέματα όπως το δημοψήφισμα. «Όλη η Ευρώπη, είπε, τρίζει συθέμελα. Απαιτούνται γενναίες μεταρρυθμίσεις και εθνική προσπάθεια για να ξεφύγει η χώρα από την κρίση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες θυσίες από τον λαό, να είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε σκληρές αποφάσεις και για μικροκομματικές σκοπιμότητες κάποιοι να μας απευθύνουν χαρακτηρισμούς και να μην βάζουν πλάτη στη προσπάθεια διάσωσης της χώρας»




Tags:  

Σε 5 δόσεις το χαράτσι από το 2012
Σε 5 δόσεις το χαράτσι από το 2012
Σε πέντε δόσεις θα καταβάλλεται από το νέο έτος το ειδικό τέλος ακινήτων . Η πρώτη δόση θα καταβληθεί τον Απρίλιο του 2012, ενώ η τελευταία δόση τον Ιανουάριο του 2013.
Όποιος ψωνίζει με πιστωτική κερδίζει
Όποιος ψωνίζει με πιστωτική κερδίζει
Σχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που έχει και την έγκριση της τρόικας,προβλέπει την μείωση του ΦΠΑ κατά 3% για όσους χρησιμοποιούν πιστωτική κάρτα για τις αγορές του.
Συναντήσεις Παπαδήμου με Μπουτάρη - Ράπανο
Συναντήσεις Παπαδήμου με Μπουτάρη - Ράπανο
Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί αύριο στις 12.00 με τον Δήμαρχο Θεσσαλονικέων Γιάννη Μπουτάρη και στις 15.00 με τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Βασίλη Ράπανο.
Τελευταία Σχόλια