Βαλβέρδε: «Ποιο Γιουρόπα;

greek 22/11/2011
Δε χάνει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για νίκη επί της Μαρσέιγ και τόνισε ότι δεν πρέπει οι Πειραιώτες να αποπροσανατολιστούν από τις εμφανίσεις των Μασσαλών στο Σαμπιονά.
 
Αναλυτικά όσα είπε για:
 
Το εάν πιστεύει στην πρόκριση: «Εμείς δεν σκεφτόμαστε το Europa League. Θα παλέψουμε για το Champions League. Θα τα δώσουμε όλα. Θα κοιτάξουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση».
 
Τις απουσίες της ομάδας του: «Ελπίζω να μας κάνουν πιο δυνατούς οι απουσίες. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Μαρσέιγ ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση στην Ευρώπη. Μια νίκη θα μας δώσει πάρα πολλά. Γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Μαρσέιγ».

Τα γκολ που δέχεται νωρίς η ομάδα του: «Ελπίζω να το αποφύγουμε αυτή τη φορά. Η Μαρσέιγ κάνει νωρίς ευκαιρίες. Έτσι θα πρέπει να το αποφύγουμε».

Το ποιοι θα αγωνιστούν στο κέντρο: «Ο Φέισα δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο σε ένα μέρος του αγώνα. Δεν σκεφτόμαστε τους απόντες. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν.
 
Η Μαρσέιγ είναι πολύ δυνατή τεχνικά. Έχει στρατηγική και επικίνδυνους παίκτες, όπως ο Ντιαρά και ο Ντιαβαρά. Είναι πολύ καλή στα στημένα. Είναι μία ιδιαίτερα δυνατή και ικανή ομάδα. Και οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου μας είναι πολύ καλές».

Τον ρυθμό του ματς:  «Θα είναι ένα γρήγορο παιχνίδι. Οι Γάλλοι στην Ευρώπη έχουν υψηλό ρυθμό. Δεν υπάρχουν ανάσες. Η Μαρσέιγ με νίκη θα είναι καλυμμένη. Συνεπώς θα πάει το ματς σε υψηλό ρυθμό. Είναι διαφορετικού ρυθμού τα παιχνίδια στην Ελλάδα από αυτά στην Ευρώπη».

Τη νέα απώλεια της Μαρσέιγ στο Championnat: «Η Μαρσέιγ έκανε στο Καραϊσκάκη ένα καλό ματς. Το παιχνίδι της Τετάρτης (23/11) θα είναι για το Champions League. Δεν έχει σημασία τι κάνει η Μαρσέιγ στη Γαλλία. Θέλει πολύ το ματς και θα πρέπει να ξέρετε ότι έχουν διαφορά οι αγώνες στο Championnat σε σχέση με εκείνους στο Champions League».
 




Tags:  

Επιστολή Μπέου στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου!
Επιστολή Μπέου στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου!
Με δικαστική συνείδηση και με βάση τα πραγματικά γεγονότα (και όχι όπως αναφέρει, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιούργησαν πολιτικές και δημοσιογραφικές σκοπιμότητες) ζητά να κριθεί ο κρατούμενος στις φυλακές Ναυπλίου Αχιλλέας Μπέος, με προσωπική επιστολή προς τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Ημερίδα για συνεταιρισμούς γυναικών στη Λέσβο
Ημερίδα για συνεταιρισμούς γυναικών στη Λέσβο
Η Τοπική Κοινότητα Ιππείου διοργανώνει ημερίδα με θέμα τις προοπτικές ενός συνεταιρισμού γυναικών στη σύγχρονη εποχή.
Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας οι Νέοι!
Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας οι Νέοι!
Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας τοποθετήθηκε από την UEFA  η Εθνική Νέων ενόψει της κλήρωσης της 29ης Νοεμβρίου για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.
Τελευταία Σχόλια