Ημερίδα για συνεταιρισμούς γυναικών στη Λέσβο

greek 21/11/2011
Η Τοπική Κοινότητα Ιππείου διοργανώνει ημερίδα με θέμα τις προοπτικές ενός συνεταιρισμού γυναικών στη σύγχρονη εποχή.
 
Μιλώντας στην Ερα Αιγαίου ο Γραμματέας της Τοπικής Κοινότητας Ιππείου κ. Προκόπης Σινάνης δήλωσε ότι «η ημερίδα αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης Γιορτής του Γλυκού που διοργάνωσε στο Ίππειος ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού.
Σε αυτή τη γιορτή προέκυψε το αίτημα για δημιουργία ενός Γυναικείου Συνεταιρισμού στην ευρύτερη περιοχή. Και είναι πολύ αισιόδοξο το γεγονός σημείωσε ο κ. Σινάνης ότι εν μέσω κρίσης, οι γυναίκες της περιοχής μας αναζητούν μια διέξοδο που ενδεχομένως να επιτύχει όπως επιτυχημένα δραστηριοποιούνται στη Λέσβο και άλλοι γυναικείοι Συνεταιρισμοί.
 
Την ενημέρωση θα κάνει στις γυναίκες η κ. Γιούλη Κουφού από την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Λέσβου σε ώρα και ημέρα που θα ανακοινώσουμε σύντομα» κατέληξε ο κ. Σινάνης.
 
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα της Τοπικής Κοινότητας Ιππείου.




Tags:  

Μεγάλη πτώση στην πληρότητα των ξενοδοχείων
Μεγάλη πτώση στην πληρότητα των ξενοδοχείων
Σε πολύ χαμηλά επίπεδα βρίσκονται οι πληρότητες των ξενοδοχείων της Αθήνας - Αττικής το Νοέμβριο του 2011.
Πίτσα λαχανικών
Πίτσα λαχανικών
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο της ζύμης σε αλευρωμένη επιφάνεια με πλάστη ή με τα δάχτυλα με κυκλικές κινήσεις. Το απλώνουμε σε λαμαρίνα ή σε ταψάκι αλευρωμένο. Αλείφουμε τη ζύμη με τη σάλτσα ντομάτας. 
Oι «γαλάζιες» λίστες στη Μακεδονία
Oι «γαλάζιες» λίστες στη Μακεδονία
 Η στελέχωση των ψηφοδελτίων για τις εκλογές βρίσκεται στην τελική της φάση, με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο να έχει στα χέρια του ένα μακρύ κατάλογο υποψηφιοτήτων, που μένει να οριστικοποιηθεί.
Τελευταία Σχόλια