Προς την έξοδο ο Ντεμόλ

greek 22/11/2011
Στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΣ Γιάννινα όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ. Η θέση του Βέλγου τεχνικού στον πάγκο των Ηπειρωτών ήταν επισφαλής έτσι κι αλλιώς από το ξεκίνημα της σεζόν και η εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα πρέπει να προβούν άμεσα στην αντικατάστασή του.
 
Έτσι, λοιπό, ξεκίνησαν ήδη να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει τις επαφές μαζί του, προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική πρόταση για τη λύση του συμβολαίου του, από το οποίο έχει λαμβάνειν 230.000 ευρώ.

Σχετικά με τους πιθανούς αντικαταστάτες του, στη σχετική λίστα φαίνεται να προηγείται ο Μάκης Χάβος. Πάντως, στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη την ομάδα θα παρατάξει ο βοηθός του Ντεμόλ, Γιάννης Χριστόπουλος.

 




Tags:  

Κατάληψη στο πρακτορείο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι
Κατάληψη στο πρακτορείο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι
Σε κατάληψη της εισόδου του υποκαταστήματος της ΔΕΗ, στη Λεωφόρο Σαλαμίνος και Ακροπόλεως στο Κερατσίνι, προχώρησαν το πρωί κάτοικοι και φορείς του δήμου.
Στον εισαγγελέα ο Κ. Γιαννίκος
Ασκήθηκε δίωξη στον Κ. Γιαννίκο
Ποινική δίωξη για μη καταβολή ΦΠΑ στο δημόσιο, σε βαθμό κακουργήματος, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του διευθύνοντος συμβούλου του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.
Ο πρώτος υποψήφιος
Παρών στην κούρσα της διαδοχής
Την επιθυμία του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, όταν υπάρξουν οι προυποθέσεις εξέφρασε ο Μ.Χρυσοχοίδης.
Τελευταία Σχόλια