Σκωτσέζικο ντούς για σφριγηλό σώμα!

greek 23/11/2011
Τονωτικό και χαλαρωτικό την ίδια στιγμή.
Τελικά τα μυστικά για μια όμορφη εμφάνιση βρίσκονται στις απλές καθημερινές συνήθειες.
 
Όπως συμβουλεύουν οι δερματολόγοι και οι πλαστικοί χειρουργοί ένας απλός τρόπος για να έχει μια γυναίκα σφιχτό και ελαστικό δέρμα είναι οι εναλλαγές ζεστού και κρύου νερού στη διάρκεια του ντους.
 
Σημαντικό είναι, ειδικά στην αρχή, να μην εναλλάσσετε πολύ απότομα τη θερμοκρασία του νερού και η διαφορά της θερμοκρασίας να μην είναι πάνω από 10 βαθμούς και θα πρέπει να εναλλάσσετε το νερό κάθε 10 λεπτά και όχι πιο συχνά.
 
Αν καθιερώσετε, μετά από ένα ζεστό ντους, να ξεπλένεται το κορμί σας με κρύο νερό θα δείτε ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα σας. Μπορείτε με αυτό τον τρόπο να αποκτήσετε σφριγηλό σώμα.
 
 




Tags:  

Διπλασιάζονται οι τραπεζικές εγγυήσεις
Διπλασιάζονται οι τραπεζικές εγγυήσεις
Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι την επόμενη Παρασκευή δε θα υπάρχουν εμπόδια για τη δημοσιοποίηση των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου
Περισσότερα από 7 εκ.ευρώ τα ενοίκια του υπουργείου Οικονομικών
Περισσότερα από 7 εκ.ευρώ τα ενοίκια του υπουργείου Οικονομικών
Συνολικά  7.039.654,08 ευρώ ετησίως θα εξοικονομήσει το υπουργείο Οικονομικών αν σταματήσει να πληρώνει ενοίκια στα 50 κτίρια που ενοικιάζει.
Συσσίτιο και για τους αξιωματικούς
Kαι ο λοχίας θέλει την καραβάνα του
Η οικονομική κρίση επηρέασε και τον ελληνικό στρατό, με αποτέλεσμα ακόμη και οι αξιωματικοί να αποκτούν δικαίωμα στην σίτιση εντός στρατοπέδου, καθώς δεν τα βγάζουν πέρα.
Τελευταία Σχόλια