Συσσίτιο και για τους αξιωματικούς

greek 21/11/2011
Η οικονομική κρίση επηρέασε και τον ελληνικό στρατό, με αποτέλεσμα ακόμη και οι αξιωματικοί να αποκτούν δικαίωμα στην σίτιση εντός στρατοπέδου, καθώς δεν τα βγάζουν πέρα.
Εδώ και μερικές μέρες, με διαταγή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου υλοποιείται το σχέδιο που είχε καταρτιστεί το προηγούμενο διάστημα για διευκόλυνση των στρατιωτικών, κυρίως υπαξιωματικών και επαγγελματιών οπλιτών, οι οποίοι δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν ακόμη και το καθημερινό φαγητό τους.
Εφ’ όσον το επιθυμούν, οι χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί μπορούν να παίρνουν το μεσημεριανό τους μέσα στη μονάδα τους, όπως δηλαδή συμβαίνει με τους οπλίτες θητείας. Αφού ολοκληρώσουν το καθημερινό τους πρόγραμμα, προτού φύγουν για το σπίτι τους οι υπαξιωματικοί και Επ.Οπ. έχουν το δικαίωμα να σιτίζονται μέσα στο στρατόπεδο δωρεάν. Μοναδική προϋπόθεση να έχουν ενημερώσει τους σιτιστές της μονάδας από την προηγούμενη μέρα ώστε να προβλεφθούν οι αντίστοιχες μερίδες.

Με διαταγή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, η απόφαση για παροχή μιας δωρεάν μερίδας φαγητού σε όσους χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς το επιθυμούν -εκτός από τον στρατό ξηράς- θα εφαρμοστεί επίσης στο πολεμικό ναυτικό και στην πολεμική αεροπορία.

 




Tags:   Στρατός  

Έκκληση Βενιζέλου για επιστροφή καταθέσεων
Έκκληση Βενιζέλου για επιστροφή καταθέσεων
Έκκληση προς τον ελληνικό λαό,τους έλληνες της διασποράς για επιστροφή των καταθέσεων στην Ελλάδα,απηύθυνε ο Ε. Βενιζέλος.
 
 
 
 
Άρση της απαγόρευσης απόπλου
Άρση της απαγόρευσης απόπλου
Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την εξασθένηση των ανέμων.
Πίτσα λαχανικών
Πίτσα λαχανικών
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο της ζύμης σε αλευρωμένη επιφάνεια με πλάστη ή με τα δάχτυλα με κυκλικές κινήσεις. Το απλώνουμε σε λαμαρίνα ή σε ταψάκι αλευρωμένο. Αλείφουμε τη ζύμη με τη σάλτσα ντομάτας. 
Τελευταία Σχόλια