Νέες συλλήψεις για φοροδιαφυγή

greek 22/11/2011
 
Σε τρεις νέες συλλήψεις, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, προχώρησε σήμερα το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, για συνολικές οφειλές ΦΠΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.
 
Έτσι εκτός από τον επιχειρηματία Κυριάκο Οικονόμου, της Μακεδονικής Εταιρίας Χάρτου στη Θεσσαλονίκη, για μη καταβολή οφειλών από ΦΠΑ από 1η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου ύψους 258.000 ευρώ και μη απόδοση Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών για το διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεμβρίου ύψους 491.000 ευρώ, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΣΔΟΕ συνέλαβαν τους νόμιμους εκπροσώπους των εταιριών:
 
- DΜ ABETE, κατασκευαστική εταιρεία στην Κόρινθο, με οφειλές ΦΠΑ ύψους 189.000 ευρώ για την περίοδο από 1η Μαϊου έως 30 Σεπτεμβρίου. Συνελήφθη ο Κυριάκος Λέκκας.
 
- Κεμερλής και ΣΙΑ ΟΕ, εμπορία χαρτοκιβωτίων στην Κόρινθο, με οφειλές ΦΠΑ 159.000 από 1η Μαϊου έως 30 Σεπτεμβρίου. Συνελήφθη ο Αριστείδης Κεμερλής.
 





Βανίλια για την "τσιγαρίλα"
Βανίλια για την "τσιγαρίλα"
Αν υπάρχουν καπνιστές στο σπίτι, για να μη μυρίζει άσχημα, μπορείτε να καταφύγετε σε μια από τις παρακάτω έξυπνες λύσεις:
''Ο Φεβρουάριος είναι καλός για τους μασκαράδες όχι για εκλογές''
''Ο Φεβρουάριος είναι καλός για τους μασκαράδες όχι για εκλογές''
Συνάντηση με το Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο είχε το απόγευμα της Παρασκευής ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ στο Μέγαρο Μαξίμου με κεντρικό θέμα συζήτησης τον ορισμό της θητείας της κυβέρνησης.
Σύλληψη για πλαστογραφία και απάτη
Σύλληψη για πλαστογραφία και απάτη
Ο 63χρονος προσκομίζοντας πλαστές επιταγές και χρησιμοποιώντας κατά περίπτωση πλαστά στοιχεία ταυτότητας κατάφερε να εισπράξει τμηματικά το χρηματικό ποσό των 16.300 ευρώ, από διάφορα Τραπεζικά καταστήματα στις περιοχές του Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας, Νίκαιας και Πειραιά.
Τελευταία Σχόλια