"Θα μελετήσουμε το νομοσχέδιο προσεκτικά"

greek 21/11/2011
"Ναι μεν, αλλά" είναι η άποψη του Κωστή Χατζηδάκη για το νομοσχέδιο που κατατέθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και αφορά στην στήριξη της επιχειρηματικότητας.
Ο υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε σχετικά: " Η Νέα Δημοκρατία εδώ και πολύ καιρό, έχει μιλήσει για μια Ελλάδα φιλική στην Επιχειρηματικότητα. Γι αυτό και θα στηρίξει κάθε διάταξη του νομοσχεδίου που παρουσιάστηκε σήμερα από τον υπουργό Ανάπτυξης και κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση. Επειδή, όμως, στο νομοσχέδιο συμπεριλαμβάνονται μια σειρά από διαφορετικές διατάξεις, η Νέα Δημοκρατία θα τις μελετήσει με προσοχή όλες και θα αντιταχθεί σε κάθε μέτρο που διαιωνίζει γραφειοκρατικές αντιλήψεις και δημιουργεί εμπόδια για την αναπτυξιακή επανάσταση που η πατρίδα μας χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ.
Δυστυχώς, το νέο νομοσχέδιο παρουσιάζεται μέσα σε ένα εξαιρετικά αρνητικό περιβάλλον. Το επιβεβαιώνει το εντυπωσιακά χαμηλό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για την Β’ φάση του επενδυτικού νόμου. Ακόμα κι αν εγκριθούν όλες οι αιτήσεις, το ποσό που θα διατεθεί θα είναι πολύ χαμηλότερο από εκείνο που είχε δεσμευτεί για αυτό το σκοπό. Και αυτό γίνεται ακόμα χειρότερο, αν συνδυαστεί με τα εξίσου απογοητευτικά αποτελέσματα της Α’ φάσης πριν από μερικούς μήνες.
Είναι προφανές ότι με τα λάθη που έγιναν δημιουργήθηκε μια οξύτατη κρίση εμπιστοσύνης στην αγορά και τους επενδυτές, με αποτέλεσμα το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων και τη δραματική αύξηση της ανεργίας. Όποια προσπάθεια μπορεί να γίνει από την παρούσα κυβέρνηση, μέχρι τις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου, είναι φυσικά καλοδεχούμενη. Αλλά λύσεις σε πιο στέρεα βάση μπορούν δοθούν μόνο μέσω των εκλογών. Αυτές τις λύσεις προβάλλει η Νέα Δημοκρατία, που θα συγκεντρώσει και την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών".





Ριφιφί σε κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης
Ριφιφί σε κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης
 Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, μπήκαν αρχικά σε παράπλευρο ακατοίκητο οίκημα και στη συνέχεια, δημιούργησαν τρύπα στην μεσοτοιχία, και μπήκαν στο κατάστημα, που στην κυριολεξία το «έγδυσαν».
Έρμαια του χιονιά
Έρμαια του χιονιά
Για 22 ολόκληρες ώρες παρέμειναν εγκλωβισμένοι οδηγοί στην παλιά Εθνική Κοζάνης-Γρεβενών και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.
 
Εξωτική φρουτοσαλάτα
Εξωτική φρουτοσαλάτα
Κόβετε τα φρούτα σε κύβους και τα ανακατεύετε με το λεμόνι και τη ζάχαρη. Τα βάζετε λίγες ώρες στο ψυγείο για να ανακατευτούν καλά οι μυρωδιές.
Τελευταία Σχόλια