Γαμπρός για τέταρτη φορά ο Χρήστος Δάντης

greek 15/11/2011
Ξανά γαμπρός θα ντυθεί ο Χρήστος Δάντης. Ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να παντρευτεί -για τέταρτη φορά- την αγαπημένη του Τζένη Βουτσίνου.

Εχοντας κάνει ήδη τρεις γάμους -δύο θρησκευτικούς με τη Λίτσα Γιαγκούση και την Κατερίνα Τοπάζη, και έναν πολιτικό με τη Φλώρα Θεοδώρου- είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για ακόμα μία φορά.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κορούλα δέκα μηνών, η βάφτιση της οποίας έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, οι δυο τους είχαν σχεδιάσει να κάνουν τον γάμο τους μαζί με τη βάφτιση της κορούλας τους, κάτι όμως που δεν έγινε καθώς εκκρεμούσε το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του Φλώρα Θεοδώρου.

Η διαδικασία του διαζυγίου προχωρεί ομαλά και το μόνο που μένει είναι η έκδοσή του για να ανακοινωθεί η ημερομηνία του γάμου και να ξαναφτιάξει τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει ετοιμάσει κι ένα τραγούδι που το έγραψε για την κόρη του και θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.





Tags:  

Σταθερά στο 2,9% ο πληθωρισμός
Σταθερά στο 2,9% ο πληθωρισμός
Σύμφωνα με την Eurostat ο πληθωρισμός στην Ελλάδα παρέμεινε αμετάβλητος στο 2,9% για τον μήνα Οκτώβριο.
Κίνδυνος λουκέτου σε 21 αεροδρόμια λόγω εφεδρείας
Κίνδυνος λουκέτου σε 21 αεροδρόμια λόγω εφεδρείας
Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, επιθεωρητές ασφαλείας πτήσεων και πυροσβέστες αναμένεται να υπαχθούν σε καθεστώς εφεδρείας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία προβλημάτων στη λειτουργία των αεροδρομίων.
"Να βρουν μια μόνιμη λύση"
Ευχές για μόνιμη λύση!
«Μα δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να κάτσουν όλοι μαζί να βρουν μια λύση και να προχωρήσουμε;» αναρωτήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Τελευταία Σχόλια