Nέα FIAT 500 Twinair

greek 16/11/2011
  Οι εκδόσεις Pop και Sport του FIAT 500 Turbo των 85 ίππων αποτελούν παρελθόν. Στη θέση τους έρχονται δύο νέες πλουσιότερες εκδόσεις, χωρίς μάλιστα επιβάρυνση στην τιμή.
  Η Twinair, που κοστίζει 13.750 ευρώ, μεταξύ άλλων διαθέτει 7 αερόσακους, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, κλιματισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, ηχοσύστημα με CD player & MP3, σύστημα Start&Stop και Sport Kit.
  Με τιμή 14.750 ευρώ η πιο σπορ Twinair+  ξεχωρίζει από τις μεγαλύτερες σπορ μαύρες ζάντες 16'', τους προβολείς ομίχλης και το σπορ δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια του ηχοσυστήματος και του συστήματος Blue&Me, το οποίο διαθέτει ανοικτή συνομιλία μέσω Bluetooth και θύρα USB. Επίσης έχει μαύρου χρώματος οροφή, σκούρα κρύσταλλα και κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος.
  Και οι δύο νέες εκδόσεις θα μπορούν να συμπληρωθούν με το  «κιτ» αισθητικών βελτιώσεων της Abarth, με τα κόκκινα-μαύρα αυτοκόλλητα στο καπό, το πίσω σπόιλερ, τα πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα, το κόκκινο κάλυμμα για τους εξωτερικούς καθρέφτες, τις μαύρες 16άρες ζάντες με το σήμα του σκορπιού και τα μεταλλικά καλύμματα στα πεντάλ. Το FIAT 500 "by Abarth" θα είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα.
 
 




Tags:   FIAT 500 Twinair  

Δέσμευση Γεωργιάδη για τις συντάξεις ναυτικών
Δέσμευση Γεωργιάδη για τις συντάξεις ναυτικών
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΝΟ Γιάννη Χάλα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι δεν θα γίνουν νέες περικοπές στις συντάξεις και σε αντίθετη περίπτωση θα παραιτηθεί.
Θέλετε επίπεδη κοιλιά;
Θέλετε επίπεδη κοιλιά;
Το να αποκτήσει κανείς "πλάκα" κοιλιά δε θα το καταφέρει κάνοντας 200 κοιλιακούς την ημέρα, αλλά θα πρέπει παράλληλα να συνδυάζει την άσκηση  με την διατροφή για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. 
'Αρση του απαγορευτικού στα πλοία
'Αρση του απαγορευτικού στα πλοία
Κανονικά θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων μετά τις 10 το πρωί.
Τελευταία Σχόλια