Δεν πάει σε ψευδοδικαστήριο ο Σαρρής

greek 16/11/2011
Την απόφαση να μην μεταβεί σήμερα στα κατεχόμενα και να παραστεί ενώπιον του ψευδοδικαστηρίου ανακοίνωσε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής. 

Σε ανακοίνωση του ο Μιχάλης Σαρρής εξηγεί ότι αποφάσισε να μην μεταβεί στα κατεχόμενα καθώς πιστεύει ότι οι συνθήκες σύλληψης και κράτησης του και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν για την εξασφάλιση ψευδομαρτυρίας εναντίον και με δεδομένο ότι ακόμη και μέχρι σήμερα το υποτιθέμενο μαρτυρικό υλικό δεν έχει δοθεί στους δικηγόρους του, «δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι οι προϋποθέσεις για την ορθή απονομή δικαιοσύνης δεν υπάρχουν».

Ο κ. Σαρρής επισημαίνει πως πέρα απ’ όλα αυτά υπάρχει και η πολιτική διάσταση του όλου θέματος την οποία λαμβάνει σοβαρά υπόψη.

Σημειώνει ότι για την απόφαση του αυτή έχει και την σύμφωνο γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη καθώς και άλλων έγκριτων νομικών. 

Αναφέρει τέλος ότι έχει τη συνείδηση του ήσυχη ότι δεν διέπραξε οποιονδήποτε αδίκημα και αντλεί δύναμη από την συμπαράσταση και αγάπη που νοιώθει και ζει καθημερινά και απλόχερα και για την οποία δηλώνει ευγνώμων.





Tags:  

Nokia tablet με Windows 8 το 2012;
Nokia tablet με Windows 8 το 2012;
Η Nokia σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός νέου tablet το καλοκαίρι του 2012 που θα λειτουργεί με Windows.
''Κανένας δεν είναι ανώτερος έναντι του άλλου''
"Υπάρχουν επιλογές"
Οι Τ/κ αγωνίζονται για την εξεύρεση λύσης, αλλά αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε υπάρχουν άλλες επιλογές, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.
Στην 4η θέση η Κύπρος στην χρήση κοκαίνης
4η η Κύπρος στην χρήση κοκαίνης
Τεράστια ανησυχία προκάλεσε στην Κύπρο έρευνα του ευρωπαϊκού οργανισμού για την παρακολούθηση των ναρκωτικών και της τοξικομανίας.
Τελευταία Σχόλια