«Δεν με ενδιαφέρει ο ΠΑΟ, έχω φύγει»

greek 17/11/2011
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιμένει ότι ο Παναθηναϊκός έχει τελειώσει για εκείνον και την οικογένειά του, ξεκαθαρίζοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλήσει τις μετοχές του σε όποιον βάλει 15 εκατομμύρια ευρώ.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Τζίγγερ είπε στο περιβάλλον του: «Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι για μένα και την οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός είναι παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι δεν με απασχολεί τίποτα άλλο από το να δώσω τις μετοχές μου και να φύγω.
 
Δεν με ενδιαφέρει η ομάδα ούτε θέλω να συμμετέχω σε οποιεσδήποτε αποφάσεις. Τον Τσάκα δεν τον έχω δει ούτε του έχω μιλήσει ποτέ. Ούτε με τον υποψήφιο επενδυτή Αλ Σαούντ έχω μιλήσει. Μιλάνε οι δικηγόροι μας και όλα είναι νόμιμα.
 
Έχω πει και εγώ ότι τις μετοχές μου θα τις πάρει όποιος βάλει στην ομάδα 15 εκατ. ευρώ, και το δικαίωμα αυτό το έχουν και οι παλιοί μέτοχοι. Αν θέλουν, ας τα βάλουν να την πάρουν. Προς το παρόν ο μόνος ενδιαφερόμενος είναι ο Αλ Σαούντ και κάνω ό,τι λέει ο νόμος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο».
 
 





Αγώνας επιβίωσης
Αγώνας επιβίωσης
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αναμέτρηση του Σαββάτου (17:15) για την Κέρκυρα κόντρα στον Εργοτέλη. Οι Φαίακες θα αγωνιστούν για την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν απέναντι στους Κρητικούς που στοχεύουν στην πρώτη τους εκτός έδρας επιτυχία.
"Δεν ανιχνεύθηκε ραδιενεργό ιώδιο στην Ελλάδα"
"Δεν ανιχνεύθηκε ραδιενεργό ιώδιο στην Ελλάδα"
H Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας , με σημερινή ανακοίνωσή της, διευκρίνισε ότι στην ατμόσφαιρα της χώρας μας δεν έχουν ανιχνευθεί ίχνη ιωδίου.
Οι σατανιστές ήθελαν να την κάψουν και να φάνε τη σάρκα της
Οι σατανιστές ήθελαν να φάνε τη σάρκα της
Κατάθεση-σοκ στη δίκη των σατανιστών που έκαψαν ζωντανή την Κίρστι Θεολόγου.
Τελευταία Σχόλια