Πυροβόλησε τον διαρρήκτη

greek 19/11/2011
Οι θρασύτατοι διαρρήκτες,έχοντας ληστέψει ήδη ένα αρτοποιείο,δεν αρκέστηκαν σ' αυτό και θέλησαν να διαρρήξουν και το mini market που διατηρεί ένας 50χρονος, στην περιοχή της Ρογδιάς στο Ηράκλειο Κρήτης.
 
Δεν γνώριζαν όμως ότι το κατάστημα διέθεται και σύστημα συναγερμού που είναι συνδεδεμένο με το σπίτι του ιδιοκτήτη,ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε το τι συμβαίνει πήγε αμέσως στο κατάστημα μαζί με άλλους κατοίκους του χωριού.
 
Ο καταστηματάρχης άρχισε να φωνάζει στους δράστες να βγούν έξω,ενώ πυροβόλισε και μια φορά στην τζαμαρία του καταστήματος με την καραμπίνα του,τα σκάγια της οποίας πέτυχαν τον έναν δράστη στα οπίσθια.
 
Οι δράστες τελικά παραδώθηκαν στους κατοίκους,ενώ η αστυνομία που έφτασε αργότερα στο σημείο, συνέλλαβε τον 50χρονο ιδιοκτήτη για παράνομη οπλοχρησία.Τελικά όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ο δράστης δέχθηκε να μην κάνει μήνυση στον 50χρονο αν και αυτός αποσύρει την δική του για κλοπή.




Tags:  

fun bun, ο τέλειος κότσος!
fun bun, ο τέλειος κότσος!
Πόσες φορές σταθήκατε μπροστά στον καθρέπτη λέγοντας "τι θα κάνω με τα μαλλιά μου, προλαβαίνω να λουστώ;"  Κι όμως λύση υπάρχει!
 Τους έπιασαν με ένα κιλό ηρωίνη
Τους έπιασαν με ένα κιλό ηρωίνη
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τέσσερα άτομα,δύο άντρες και δύο γυναίκες,οι οποίοι είχαν στις αποσκευές τους ένα κιλό ηρωίνη.
 
 
"Δεν επαρκεί ο χρόνος"
"Δεν επαρκεί ο χρόνος"
"Θεμιτές οι φιλοδοξίες των ηγετικών στελεχών αλλά θα πρέπει να εκδηλώνονται στον κατάλληλο χρόνο."
Τελευταία Σχόλια