Ομαλά εξελίσσεται η υγεία του Νίκου Αναστασιάδη

greek 19/11/2011
Εξιτήριο από το Αρεταίειο Νοσοκομείο θα λάβει αν όλα πάνε καλά αύριο το απόγευμα ή το βράδυ ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, όπως δήλωσε ο θεράποντας γιατρός του Σάββας Καδής.
 
Ο κ. Καδής ανέφερε ότι διενεργήθηκε γαστροσκόπηση στο Αρεταίειο το απόγευμα της Παρασκευής και ότι «βρέθηκε η αιτία της αιμορραγίας, που ήταν ένα έλκος και ίσως ένα δεύτερο αγγείο, έγινε εξειδικευμένη θεραπεία με πολύ καλά αποτελέσματα», προσθέτοντας ότι «ελέγχθηκε πλήρως η αιμορραγία».
 
Ο κ. Αναστασιάδης πέρασε μια ήσυχη νύχτα κατά τη διάρκεια της οποίας του χορηγήθηκε αίμα για αναπλήρωση αυτού που έχασε, είπε ο κ. Καδής, συμπληρώνοντας ότι θα συνεχίσει η μετάγγιση και σήμερα το απόγευμα συνοδευόμενη με χορηγία συντηρητικής αγωγής.
 
Απαντώντας σε ερώτηση ως προς το πότε θα δοθεί εξιτήριο στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ο κ. Καδής είπε ότι αυτό θα γίνει «αύριο το απόγευμα ή το βράδυ, αν όλα πάνε καλά».
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο κ. Αναστασιάδης εισήχθη με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έπασχε από ελαφράς μορφής γαστρορραγία.
 
Σύμφωνα με τον κ. Καδή η μεταφορά του Προέδρου του ΔΗΣΥ στο Αρεταίειο από το Νοσοκομείο Λεμεσού κρίθηκε αναγκαία για εξειδικευμένη θεραπεία όταν παρά τις δύο γαστροσκοπήσεις που διενεργήθηκαν, συνέχιζε να παρουσιάζει αιμορραγία την Παρασκευή το μεσημέρι.
 





Κατασκοπευτικός “ιός” έκλεψε ευαίσθητα δεδομένα από τη Νορβηγία
Κατασκοπευτικός “ιός” έκλεψε ευαίσθητα δεδομένα από τη Νορβηγία
"Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε κατασκοπευτική επίθεση τέτοιας έκτασης”, δήλωσε εκπρόσωπος της Νορβηγικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας.
Έργο πνοής για το κέντρο Λεμεσού η κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης
Έργο πνοής για το κέντρο Λεμεσού η κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης
Ως έργο πνοής και αναζωογόνησης του εμπορικού κέντρου της Λεμεσού θεωρείται ο υπόγειος χώρος στάθμευσης
O Χριστόφιας στην πλατφόρμα «Όμηρος»
Επίσκεψη στην πλατφόρμα «Όμηρος»
Ο Δημήτρης Χριστόφιας θα μεταβεί στην πλατφόρμα «Όμηρος», όπου διεξάγονται οι ερευνητικές γεωτρήσεις.
Τελευταία Σχόλια