Στο χειρουργείο τη Δευτέρα ο Κληρίδης

greek 19/11/2011
Καλά και ευδιάθετος είναι ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης, ο οποίος θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε επέμβαση ύστερα από διάγνωση για κακοήθη όγκο στο παχύ έντερο.
 
Ο προσωπικός γιατρός του κ. Κληρίδη, Ιωσήφ Κάσιος είπε ότι η επέμβαση θα διενεργηθεί με ομόφωνη απόφαση ιατροσυμβουλίου.
 
Πρόσθεσε ότι συζήτησε το θέμα με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος συμφώνησε με την απόφαση των γιατρών.Ήδη, είπε, άρχισε η προετοιμασία του ασθενούς ενόψει της επέμβασης.
 
Ο κ. Κάσιος ανέφερε επίσης ότι ο όγκος είχε εντοπιστεί όταν εισήχθη ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κλινική "Ευαγγελίστρια" την περασμένη Δευτέρα. Ωστόσο, η επιβεβαίωση ήρθε με τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων οπότε κρίθηκε αναγκαία η εκ νέου εισαγωγή του στην κλινική.
 




Tags:  

Κατέγραψε με το κινητό του τις προσβολές του καθηγητή του
Κατέγραψε με το κινητό του τις προσβολές του καθηγητή του
Απ' ότι φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που κατέγραψε ο 15-χρονος Julio Artuz, οι μέθοδοι του συγκεκριμένου καθηγητή δεν είναι και οι καλύτερες!
Προγραμματίστε τα ιατρικά ραντεβού των παιδιών
Προγραμματίστε τα ιατρικά ραντεβού των παιδιών
Οι γονείς συνήθως κλείνουν αυτά τα ραντεβού την τελευταία στιγμή, ανάλογα με τη διορία που τους δίνει το σχολείο ή το κολυμβητήριο για τον ιατρικό φάκελο του παιδιού.
Επίσκεψη Γιαννίτση στην Κύπρο
Προετοιμάζοντας την Προεδρία
Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, θα μεταβεί στη Κύπρο.
Τελευταία Σχόλια