Τι κρέμα ενυδάτωσης σας ταιριάζει!

greek 19/11/2011
Οι ελαφριές ενυδατικές κρέμες  περιέχουν περισσότερα υγραντικά συστατικά ενώ οι πλούσιες κρέμες περιέχουν περισσότερα μαλακτικά συστατικά.
 
Τα κανονικά δέρματα έχουν ανάγκη από μια μη λιπαρή  σύνθεση που να περιέχει ένα μείγμα υγραντικών και μαλακτικών ουσιών ώστε να διατηρείτε η ισορροπία όσον αφορά την ενυδάτωση του δέρματος.
 
Τα λιπαρά δέρματα έχουν ανάγκη σε φόρμουλες, ενάντια στην ακμή, όπως λοσιόν και τζέλ που να περιέχουν υγραντικές ουσίες και παράγωγα σιλικόνης. 
 
Τα ξηρά δέρματα  χρειάζονται  μια πλούσια σύνθεση που να περιέχει υγραντικές ουσίες καθώς και μαλακτικούς παράγοντες , ώστε να δημιουργούν μια προστατευτική  ασπίδα ανάμεσα στο δέρμα και τον αέρα.
 
Τέλος για τα  ευαίσθητα δέρματα προτιμήστε μια σύνθεση που να μην περιέχει αρώματα, οξέα κτλ. ώστε και να προφυλάσσει το δέρμα από τις κοκκινίλες και τους  ερεθισμούς και συνάμα να το ενυδατώνει.
 




Tags:  

 Επαφές Τούρκων Υπουργών για έρευνες για φυσικό αέριο
Τουρκικά... τερτίπια
Επιμένουν οι Τούρκοι στις έρευνες για φυσικό αέριο. Αναζητούν συμφωνία με την βρετανική πετρελαϊκή εταιρεία Shell. Ίδωμεν.
Εκλογές για ανάδειξη νέου Μητροπολίτη
Νέος Μητροπολίτης
Ψηφοφορία για εκλογή του νέου Μητροπολίτη Κυρηνείας σε διαδοχή του αποβιώσαντος Μητροπολίτη Παύλου.
Αφετηρία ανάκαμψης
Αφετηρία ανάκαμψης
Ως αφετηρία για μια νέα αρχή βλέπουν στον ΑΠΟΕΛ το παιχνίδι με τον Ερμή. Τα δεδομένα, έτσι όπως διαμορφώθηκαν, δεν αφήνουν στους περσινούς πρωταθλητές το παραμικρό περιθώριο νέας απώλειας βαθμών. 
Τελευταία Σχόλια