Διεθνής έκθεση τουριστικών, ειδών δώρου και διακοσμητικών Κύπρου

greek 19/11/2011
Η Αρχή Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου (ΑΚΕΚ) και η εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων ROTA AE, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη 2η Διεθνή Έκθεση Τουριστικών, Ειδών Δώρου και Διακοσμητικών Κύπρου, SOUVENIR EXPO CYPRUS –ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Ιανουαρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο EXPO CYPRUS, στη Λευκωσία.
 
Η έκθεση απευθύνεται σε καταστήματα ειδών δώρου, τουριστικών ειδών, ειδών λαϊκής τέχνης, μπιζού – αξεσουάρ – ενδυμάτων, παιχνιδιών, εποχιακών ειδών, ξενοδοχεία, τουριστικές επιχειρήσεις και χονδρέμπορους από την Κύπρο.
 
Παράλληλα θα προσκληθούν επιλεγμένοι εμπορικοί φορείς και εμπορικοί επισκέπτες από χώρες της Μέσης Ανατολής.
Στην έκθεση θα συμμετάσχουν βιοτέχνες και εισαγωγείς τουριστικών ειδών κι ειδών δώρου.
 
Τιμοκατάλογος
1. Η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο περιπτέρου ορίζεται στα 90€ για περίπτερο χωρίς δομή έκθεσης.
2. Η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο ορίζεται στα 100€ για περίπτερο με δομή έκθεσης (μοκέτα, 1γραφείο, 2καρέκλες, 1spot ανά 3 τετραγωνικά μέτρα περιπτέρου, μετόπη με την επωνυμία του εκθέτη)
 
Τις ίδιες ημερομηνίες πραγματοποιείται η HOREXPO CYPRUS, η 1η Διεθνής Έκθεση Εξοπλισμού, Τροφοδοσίας Ξενοδοχείων, Μονάδων Διαμονής, Εστίασης και Ψυχαγωγίας στην Κύπρο, σε διαφορετικό κτίριο του εκθεσιακού κέντρου EXPO CYPRUS.
 




Tags:  

Επίσκεψη Γιαννίτση στην Κύπρο
Προετοιμάζοντας την Προεδρία
Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, θα μεταβεί στη Κύπρο.
Αφετηρία ανάκαμψης
Αφετηρία ανάκαμψης
Ως αφετηρία για μια νέα αρχή βλέπουν στον ΑΠΟΕΛ το παιχνίδι με τον Ερμή. Τα δεδομένα, έτσι όπως διαμορφώθηκαν, δεν αφήνουν στους περσινούς πρωταθλητές το παραμικρό περιθώριο νέας απώλειας βαθμών. 
Η επικοινωνία των ζευγαριών στο γάμο!
Η επικοινωνία των ζευγαριων στο γάμο!
Τα ζευγάρια που είναι παντρεμένα πολλά χρόνια συχνά χάνουν τη διάθεση να συνομιλούν. Πώς, λοιπόν, θα επικοινωνήσουν; Η επικοινωνία είναι η ζωογόνος "μετάγγιση" για το γάμο. 
Τελευταία Σχόλια