Tο γλυκό μήνυμα της Γωγώς

greek 20/11/2011
Η Γωγώ Φαρμάκη στέλνει το πρώτο ευχαριστήριο μήνυμα και ένα μεγάλο χαμόγελο σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα της στην περιπέτειά της. 

Επειτα από δύο εβδομάδες η μικρή αδερφή της Ολγας Φαρμάκη μετράει αντίστροφα τις ημέρες για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η χαμογελαστή κοπέλα μόλις ανέκτησε τις δυνάμεις της δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσω του Facebook όσους βρέθηκαν δίπλα σε αυτήν και στην οικογένειά της όλες αυτές τις ημέρες. 

«Μια γλυκιά καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια μου» έγραψε η όμορφη ηθοποιός νωρίς χθες το πρωί και συνέχισε το μήνυμά της στέλνοντας πολλά φιλιά στους φίλους της: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματά σας, αλλά και για το αίμα που δώσατε... Ο,τι και να πω είναι λίγο. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που κατάφερα έστω λίγο να μπω εδώ απλά για να σας στείλω πολλά πολλά φιλάκια… Σας αγαπάω και πολύ σύντομα θα τα πούμε από κοντά! Μη μου κρατήσετε κακία που δεν μπορώ να σας δω στο νοσοκομείο, αλλά κάνω συνέχεια θεραπείες». 

Η Γωγώ διψάει για κουβέντα, κάνει σχέδια για το ταξίδι της στη Αμερική, ζητάει από την Ολγα να της φέρνει περιοδικά, ενώ τα απογεύματα παρακολουθεί το σίριαλ «Η ζωή της άλλης», όπου συμμετείχε.
 
Το δωμάτιο της Χειρουργικής Κλινικής του ΝΙΜΤΣ όπου νοσηλεύεται έχει γεμίσει από αρκουδάκια, ευχητήριες κάρτες, κουτιά με σοκολατάκια και πολύχρωμα μπαλόνια. Στο προσκεφάλι της υπάρχουν μικρές εικονίτσες της Παναγίας και του Αγίου Νεκταρίου. 

Χθες η όμορφη ηθοποιός περπάτησε ξανά, για δεύτερη ημέρα, στον διάδρομο του νοσοκομείου στηριζόμενη σε πατερίτσες και στους γονείς της, που δεν φεύγουν δευτερόλεπτο από το πλευρό της. Οσο για την Ολγα, πλέον χαμογελάει ανακουφισμένη και περιμένει τη στιγμή που θα βγει η αγαπημένη της αδερφή από το νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς της Γωγώς, η κατάστασή της πάει από το καλό στο καλύτερο και δεν αποκλείεται να της δώσουν εξιτήριο πολύ σύντομα: «Η Γωγώ είναι δυνατή. Θα κάνει μερικές φυσικοθεραπείες και πολύ σύντομα θα είναι περδίκι» δήλωσε ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του ΝΙΜΤΣ Στάθης Τσοχαταρίδης. 





Tags:  

Συμπλοκές στο Βαρδινογιάννειο
Συμπλοκές στο Βαρδινογιάννειο
Συμπλοκές σημειώθηκαν πρίν από λίγο μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΟΦΗ έξω από το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου.
"Δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες"
"Δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες"
Δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις συγκοινωνίες, δήλωσε, μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας ο Αδ. Γεωργιάδης.
ΓΣΕΕ: Παράταση στην προθεσμία για τη συντάξιμη προυπηρεσία στο δημόσιο
ΓΣΕΕ: Παράταση στην προθεσμία για τη συντάξιμη προυπηρεσία στο δημόσιο
Να δοθεί παράταση στην προθεσμία για την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης, για την συνολική συντάξιμη προϋπηρεσία, την οποία καλούνται να καταθέσουν οι εργαζόμενοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ζητά με επείγουσα επιστολή η ΓΣΕΕ
Τελευταία Σχόλια