ΓΣΕΕ: Παράταση στην προθεσμία για τη συντάξιμη προυπηρεσία στο δημόσιο

greek 18/11/2011
Να δοθεί παράταση στην προθεσμία για την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης, για την συνολική συντάξιμη προϋπηρεσία, την οποία καλούνται να καταθέσουν οι εργαζόμενοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ζητά με επείγουσα επιστολή, την οποία απέστειλε σήμερα προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δ.Ρέππα, η ΓΣΕΕ.
 
 Η ΓΣΕΕ θεωρεί «βάναυσα άδικη και δυσανάλογη την προβλεπόμενη συνέπεια να μη προσμετρηθεί ο μη δηλωθείς χρόνος στον υπολογισμό του συντάξιμου χρόνου του υπαλλήλου κατά τη μελλοντική συνταξιοδότηση» και προσθέτει ότι, «δεν είναι ανεκτό να φορτώνονται στους εργαζόμενους επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν τους ανήκουν, τη στιγμή μάλιστα που το κράτος τους εντάσσει στην εργασιακή εφεδρεία ανατρέποντας πλήρως τα δεδομένα του εργασιακού τους βίου και τον προγραμματισμό ολόκληρης ζωής»




Tags:  

Πιέσεις για γραπτές δεσμεύσεις
Την υπογραφή σας... για την τιμή σας
Σκληρό πρέσινγκ των Ευρωπαίων στους Έλληνες πολιτικούς αρχηγούς για να δεσμευθούν εγγράφως ώστε να πάρουμε την 6η δόση. Στη γωνία ο Α.Σαμαράς.
 
 
 
Έργα για την προστασία της πεδιάδας Αχέροντα
Έργα για την προστασία της πεδιάδας Αχέροντα
Έργα εκτελούνται στον Αχέροντα, στην ζώνη από τον Μεσοπόταμο μέχρι τη  Νέα Γέφυρα Γλυκής, τα οποία περιλαμβάνουν καθαρισμό της ζώνης πλημμυρών...
Επαφές Βενιζέλου με Σόιμπλε-Μπαρουάν
Επαφές Βενιζέλου με Σόιμπλε-Μπαρουάν
Τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπουργούς Οικονομικών της Γερμανίας και της Γαλλίας είχε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος με κυρίαρχο θέμα την εκταμίευση της 6ης δόσης.
Τελευταία Σχόλια