Τραγικός θάνατος 12χρονου

greek 24/11/2011
Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κω ο ξαφνικός θάνατος ενός 12χρονου αγοριού στο χωριό Πυλί.

To άτυχο αγόρι το οποίο είχε έρθει στην Κω με τον πατέρα του για διακοπές(θα ερχόταν και η μητέρα του με την αδερφή του από την Αμερική για να τους βρουν) πήγε στην τουαλέτα για να κάνει μπάνιο.
 
Τα λεπτά περνούσαν και το παιδί δεν έβγαινε από την τουαλέτα,τότε ο πατέρας ανήσυχος μπήκε για να δει τι είχε συμβεί και αντίκρισε το 12χρονο αγόρι με το καλώδιο του τηλεφώνου του μπάνιου να έχει τυλιχθεί γύρω από τον λαιμό του.

Αμέσως ο πατέρας προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο πιαδί του ενώ ξετύλιξε και το καλώδιο από το λαιμό του,στην συνέχεια κάλεσε το ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε το άτυχο παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο πατέρας του παιδιού συντετριμένος ανέφερε πως στην αρχή νόμιζε ότι το παιδί αργούσε γιατί έπαιζε στην μπανίερα (κάτι που συνήθιζε να κάνει) και είναι πολύ πιθανό το καλώδιο να βρέθηκε στο λαιμό του επειδή το αγόρι έπαιζε με αυτό.
 
Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το παιδί πέθανε εξαιτίας του καλωδίου που είχε γύρω από το λαιμό του (αν και εξετάζεται και αυτό το ενδεχόμενο)

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνει αύριο νεκροτομή-νεκροψία.





Tags:  

Πιέσεις Ρέππα για την εφεδρεία
Πιέσεις Ρέππα για την εφεδρεία
Τήρηση της προθεσμίας για την υπογραφή των διαπιστωτικών πράξεων για την εργασιακή εφεδρεία ζήτησε από τους υπουργούς ο Δημήτρης Ρέππας.
 
 
Αύριο η συνεδρίαση του Eurogroup
Αύριο η συνεδρίαση του Eurogroup
Η ευρωζώνη είναι πολύ πιθανό να αποδεσμεύσει την κρίσιμη για την Ελλάδα βοήθεια
Εισαγγελέας για τις αγορές ομολόγων
Εισαγγελέας για τις αγορές ομολόγων
Νέα εισαγγελική παρέμβαση, η τρίτη μέσα σε τρεις ημέρες για τις τεράστιες κομπίνες που έχουν γίνει με τα ελληνικά ομόλογα, μετά από καταγγελία του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. και νυν υπουργού Μεταφορών Μάκη Βορίδη, τον περασμένο Μάιο.
Τελευταία Σχόλια