Απόδραση από τις φυλακές της Κω

greek 24/11/2011
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών στο νησί της Κω, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 35χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος προχθές το απόγευμα, απέδρασε από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κω.
    Ο δραπέτης ήταν έγκλειστος στις Δικαστικές Φυλακές Κω για εμπόριο ναρκωτικών και ληστεία, ενώ βρισκόταν προσωρινά στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος, μαζί με άλλους κρατούμενους, που είχαν μεταχθεί από τις Δικαστικές Φυλακές Κω, προκειμένου την ίδια ημέρα να μεταχθούν στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

    Ειδικότερα, ο 35χρονος αλλοδαπός, αφού παραβίασε το κάγκελο του παραθύρου του κρατητηρίου, κατάφερε να βγει στην αυλή του κτιρίου και από εκεί να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Σε βάρος του αστυνομικού που εκτελούσε υπηρεσία σκοπού καταστήματος - κρατητηρίων, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια και με εντολή της Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω αφέθηκε ελεύθερος ενώ επίσης διετάχθη η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. 
 




Tags:   Απόδραση  

"Συναίνεση και μετά τις εκλογές"
"Συναίνεση και μετά τις εκλογές"
Η συναίνεση θα πρέπει να συνεχιστεί και μετά τις εκλογές όποτε και αν γίνουν, τόνισε σε δηλώσεις του ο βουλευτής Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος.
Σύλληψη για χρέη ενός εκατομμυρίου
Σύλληψη για χρέη ενός εκατομμυρίου
Σε ακόμη μια σύλληψη προχώρησε η Οικονομική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά ενός 61χρονου ιδιοκτήτη εταιρείας παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών για οφειλές ύψους 1.017.733,14 ευρώ.
 
 
Πιο έτοιμος ο Λεβαδειακός
Πιο έτοιμος ο Λεβαδειακός
Ο Λεβαδειακός έδειξε να είναι πιο έτοιμος από τη Δόξα Δράμας, την οποία κέρδισε με 1-0 στη Λιβαδειά πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα. Ο Βασιλείου ήταν ο σκόρερ των Βοιωτών, που έχασαν και πέναλτι πριν το γκολ.
Τελευταία Σχόλια