Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

greek 28/11/2011
Την Τετάρτη 30Νοεμβρίου στις 15:00 το απόγευμα, η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας μετά από πρόσκληση του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών των φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Φλώρινα, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση Α’ Βοηθειών σε φοιτητές όλων των τμημάτων.
 
Η ομάδα των 100 φοιτητών θα εκπαιδευτεί όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά στις Βασικές Πρώτες Βοήθειες.
 
Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας συνεχίζει τις παρουσιάσεις και τις διοργανώσεις σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών στη Δυτική Μακεδονία, παραμένοντας πιστή στην κοινωνική της προσφορά και στην ευθύνη εκπαίδευσης όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας.




Tags:  

Ανακαλύφθηκε το αρχαιότερο αγκίστρι για ψάρεμα
Ανακαλύφθηκε το αρχαιότερο αγκίστρι για ψάρεμα
Το αρχαιότερο αγκίστρι για ψάρεμα που έχει ποτέ βρεθεί και χρονολογείται προ 23.000 περίπου ετών, βρέθηκε στο Ανατολικό Τιμόρ, στον Ειρηνικό ωκεανό.
Φτιάξτε μάσκα μαλλιών για ξηρές άκρες
Φτιάξτε μάσκα μαλλιών για ξηρές άκρες
Αναμείξτε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ. Χρησιμοποιώντας μια χτένα, εφαρμόστε τη μάσκα στα μαλλιά σας από τη ρίζα ως τις άκρες. Αφήστε τη μάσκα στα μαλλιά σας για περίπου 15-30 λεπτά.
Κατέλαβαν κτίριο του Γεωπονικού
Κατέλαβαν κτίριο του Γεωπονικού
Οι αντιδράσεις για την εφεδρεία συνεχίζονται και ήταν η αφορμή για να προχωρήσει το διοικητικό προσωπικό του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην κατάληψη του κεντρικού κτιρίου.
 
 
Τελευταία Σχόλια