Από αερόθερμο η πυρκαγιά στο σπίτι του Β. Λιβαδά

greek 28/11/2011
Σε αερόθερμο που έπεσε στο πάτωμα και πιθανότατα απο τη θερμότητα άρπαξαν φωτιά τα κλινοσκεπάσματα, οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά που στόιχισε τη ζωή του θεατρικού παραγωγωγού Βασίλη Λειβαδά, στο διαμέρισμά του στη Γλυφάδα.
    Ο 90χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος στο κρεβάτι του, δίπλα στο οποίο ήταν το αερόθερμο και όπως έγινε γνωστό δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί γιατί είχε κινητικά προβλήματα. Η σύζυγός του, Σμαρούλα Γιούλη, βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, ενώ υπέστη αναπνευστικά προβλήματα, πιθανόν στην προσπάθεια της να βοηθήσει τον σύζυγο της.

   

 





New love in town;
New love in town;
Αυξημένα εμφανίζονται τα ...ραντεβού μεταξύ Σοφίας Σακοράφα και Αλέξη Τσίπρα σε πολιτικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.Πολιτικό ειδύλλιο στα σκαριά;
Επίθεση Μιχελάκη σε Ρέππα
Επίθεση Μιχελάκη σε Ρέππα
Την αντίδραση του Γ. Μιχελάκη προκάλεσε η ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που κάνει λόγο για  «φανασιώσεις» της ΝΔ κατά την εφαρμογή της εφεδρείας.
"Συγκρατήστε την πικρία σας"
"Συγκρατήστε την πικρία σας"
Επίθεση στην Πρόεδρο της ΔΗΣΥ Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη.
Τελευταία Σχόλια