Ξεκινά η εφεδρεία

greek 28/11/2011
Από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της εργασικής εφεδρείας. Αυτό σημαίνει μεγάλες αλλαγές στο στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα στο Δημόσιο καθώς ξεκινά η μαζική αποχώρηση εργαζομένων που εντάσσονται σε αυτό το καθεστώς.  Περίπου 20.000 δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν σήμερα χαρτί απόλυσης και μέχρι το τέλος του έτους θα τους ακολουθήσουν άλλοι 10.000.
Το πρώτο κύμα εξόδου αφορά τους μόνιμους υπαλλήλους που έχουν συμπληρώσει τα 35 έτη εργασίας, αλλά και το 55ο έτος της ηλικίας τους.
Στη δεύτερη κατηγορία υπαλλήλων είναι όσοι ζήτησαν και έγινε δεκτή η αίτησή τους να παραμείνουν στην εργασία μέχρι το 60ο έτος, παρά το γεγονός ότι είχαν συμπληρώσει 35ετια και το 55ο έτος της ηλικίας τους.

Η τρίτη κατηγορία υπαλλήλων είναι οι υπάλληλοι ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού, αλλά και υπάλληλοι Ν.Π.Δ.Δ. που τέλη του Δεκεμβρίου συμπληρώνουν 35 χρόνια και το 55ο έτος της ηλικίας.

 





Tα ''κλεμμένα όνειρα'' έρχονται στο ΜEGA
Tα ''κλεμμένα όνειρα'' έρχονται στο ΜEGA
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η νέα καθημερινή σειρά του MEGA ''Kλεμμένα όνειρα''.
''Δε χάρισα κανένα πρόστιμο''
''Δε χάρισα κανένα πρόστιμο''
Ο Γιάννης Καπελέρης υποστήριξε πως δεν έχει καμιά ποινική ευθύνη για την υπόθεση των ανείσπρακτων προστίμων του υπουργείου Οικονομικών για λαθρεμπόριο καυσίμων
Ήττα σοκ για ΠΑΟ
Ήττα σοκ για ΠΑΟ
Την πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη ο Παναθηναϊκός, με 79-70 από την Καβάλα, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας.
Τελευταία Σχόλια