Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

greek 24/11/2011
Συνελήφθη από την Αστυνομία τις πρωινές ώρες σήμερα στη Λεμεσό, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, και τέθηκε υπό κράτηση 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη εισαγωγή, κατοχή και χρήση ναρκωτικών και παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε έρευνα που έγινε δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία του 33χρονου στη Λεμεσό, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 57 αυγοειδής συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 944 γραμμαρίων, καθώς επίσης και 4 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
 
Αναφέρεται επίσης ότι σε έρευνα που είχε προηγηθεί στο αυτοκίνητο του 33χρονου, εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 1 γραμμάριο κάνναβης και ένα χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιέχει ξηρή φυτική ύλη κάνναβης.
 
 
 





Στα κατεχόμενα δύο Τούρκοι Υπουργοί
Στα κατεχόμενα δύο Τούρκοι Υπουργοί
Oι δύο Υπουργοί θα μετάσχουν στο δεύτερο συνέδριο του γνωμοδοτικού συμβουλίου επενδύσεων στο ψευδοκράτος.
Σοκάρουν τα στοιχεία για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Σοκάρουν τα στοιχεία για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Στοιχεία που σοκάρουν, παρουσιάστηκαν σε συζήτηση στο Σπίτι της ΕΕ, σχετικά με εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και χρήσης ιστοσελίδων παιδικής πορνογραφίας.
Ανησυχία ΑΚΕΛ για την οικονομία
Ανησυχία ΑΚΕΛ για οικονομία
Το ΑΚΕΛ ανησυχεί για την κατάσταση της οικονομίας και τους καλεί όλους να συνεργαστούν για να ξεπεραστεί το πρόβλημα.
Τελευταία Σχόλια