Τ. Γιαννίτσης:'' Σίριαλ η ημερομηνία των εκλογών''

greek 24/11/2011
«Η κυβέρνηση καλείται να κάνει το καλύτερο με τα μέσα που διαθέτει σε αυτή την δύσκολη περίοδο», επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης ενώ παρομοίωσε την προσπάθεια της χώρας με το ταξίδι επιστροφής του Οδυσσέα στην Ιθάκη κατά το οποίο ο ήρωας χρησιμοποίησε όλες τις ικανότητές του: ευφυΐα, γενναιότητα και ευστροφία για να ξεπεράσει τις δυσκολίες του ταξιδιού και να φτάσει στον προορισμό του. 
 
 "Έχει γίνει σίριαλ το θέμα της καταληκτικής ημερομηνίας για τη διεξαγωγή εκλογών. Οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένο έργο για την κυβέρνηση. Αυτό το έργο έχει περιγραφεί, πρέπει να εκτελεστεί και τότε θα έχει εφαρμοστεί η εντολή που δόθηκε από τη Βουλή. Από τη φύση της, αυτή η κυβέρνηση, αν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής δε θα μπορέσει να συνεχίσει" ανάφερε ο υπουργός για τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε




Tags:  

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών
Κύκλωμα που μετέφερε αλλοδαπούς από την Ελλάδα στην Ιταλία, εξαρθρώθηκε στην Ηγουμενίτσα.
 
 
"Αρχιφασίστας και αρχικοπρίτης"!
"Αρχιφασίστας και αρχικοπρίτης"!
Με βαρείς χαρακτηρισμούς απάντησε η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ σε όσα καταλόγισε ο Θόδωρος Πάγκαλος στους αγανακτισμένους.
 
20 χρόνια club Zografou!
20 χρόνια club Zografou!
Χθες συμπληρώθηκαν τα 20 χρόνια από την ίδρυση ενός από του κεντρικότερους Συνδέσμους φίλων του Παναθηναϊκού, στου Ζωγράφου!
 
Τελευταία Σχόλια