Θα πλημμύριζαν με πλαστά την αγορά

greek 20/11/2011
Στη σύλληψη δύο Ρουμάνων, οι οποίοι είχαν στήσει εργαστήριο πλαστών χαρτονομισμάτων, αποτελούμενο από σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, προχώρησε η αστυνομία στην Κόρινθο.
 
Οι Ρουμάνοι, 18 και 24 ετών, συνελήφθησαν από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ γιατί σε έλεγχο που έκαναν στο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 24χρονου, στο οποίο επέβαινε και ο 18χρονος, βρήκαν ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ και επτά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ, τα οποία φαίνονταν πλαστά.
 
Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια στο σπίτι του 24χρονου, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν εκατόν σαράντα τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 ευρώ, συνολικού ποσού 2.765 ευρώ, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα πολυμηχάνημα και διάφορα εργαλεία παραχάραξης.
 




Tags:  

"Περίπλοκη η διαδικασία  του κουρέματος"
"Περίπλοκη η διαδικασία του κουρέματος"
H διαδικασία "κουρέματος" του ελληνικού χρέους κατά 50% θα διαρκέσει εβδομάδες, υποστήριξε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αμαντέου Αλταφάζ.
Πιο ασφαλή σπορ για τα παιδιά
Πιο ασφαλή σπόρ
Πιο ασφαλή σπορ για τα παιδιά
 
Πρώτα διατάσεις
Η ανάπτυξη κάνει τις κνήμες και τους ιγνυακούς τένοντες πιο σφικτούς κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μύες να είναι περισσότερο επιρρεπείς στους τραυματισμούς.
 
Συλλήψεις για κλοπές
Συλλήψεις για κλοπές
Δύο άτομα ηλικίας 29 και 25 ετών συνελήφθησαν στην Τρίπολη, γιατί αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε δύο σπίτια, με σκοπό την κλοπή.
Τελευταία Σχόλια