Η φήμη του Πάνου Κιάμου έφτασε μέχρι την Αυστραλία

greek 20/11/2011
Θεωρείται φαινόμενο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Εδώ και χρόνια ο Πάνος Κιάμος προκαλεί το αδιαχώρητο στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται, δίνοντας μέχρι το πρωί πάνω στην πίστα τον καλύτερό του εαυτό. Η φήμη του -απ' ό,τι φαίνεται- έχει φτάσει μέχρι την Αυστραλία, μολονότι εκείνος δεν έχει πάει ποτέ εκεί. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει προγραμματίσει για τον χειμώνα μια σειρά συναυλιών στην ήπειρο των καγκουρό, και τα εισιτήρια ήδη έχουν εξαντληθεί. Για τους ομογενείς είναι το απόλυτο γεγονός του χειμώνα και περιμένουν πώς και πώς να τον απολαύσουν live επί σκηνής. 

Η περιοδεία του Πάνου Κιάμου στην Αυστραλία ξεκινά την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, με πρώτη εμφάνιση στην Αδελαΐδα, ενώ το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα δώσει συναυλία στο Σίδνεϊ. Στη συνέχεια, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο τραγουδιστής θα επισκεφτεί τη Μελβούρνη για δύο live εμφανίσεις στη μεγάλη μουσική σκηνή «The New Pavilion».

Ο Πάνος Κιάμος αναμένεται να βρίσκεται στην Αυστραλία τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη των συναυλιών του, αφού θέλει να προετοιμαστεί με την ορχήστρα του στους χώρους όπου θα εμφανιστεί, ούτως ώστε να προσφέρει στους ομογενείς το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
Ο τραγουδιστής έχει προγραμματίσει επίσης να δώσει και μια σειρά συνεντεύξεων στα μέσα, όπου θα μιλήσει για τη δουλειά του.





Tags:  

"Πρόταση εκτός τόπου και χρόνου"
"Πρόταση εκτός τόπου και χρόνου"
Στις κατηγορίες περί προδοσίας στο πρόσωπο του Γ.Παπανδρέου απάντησε σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Ηλίας Μόσιαλος.
Σύλληψη για χρέη
Σύλληψη για χρέη
Σε μια ακόμη σύλληψη για χρέη προς το Δημόσιο προχώρησε σήμερα η Οικονομική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.
Κατάληψη των γραφείων της ΔΕΗ
Κατάληψη των γραφείων της ΔΕΗ
Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα γραφεία της ΔΕΗ στα Χανιά καθώς εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων κατέλαβαν την είσοδο των γραφείων.
Τελευταία Σχόλια