Πρόταση γάμου με μονόπετρο!

greek 16/11/2011
Eφτασε το πλήρωμα του χρόνου και, όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακού περιοδικού, επισημοποίησε τη σχέση του πριν από λίγες ημέρες, με τη Ζέτα να λάμπει από ευτυχία κατά την επίσκεψή της στη Μεγαλόνησο με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της στις 5 Νοεμβρίου. Το περιοδικό, μάλιστα, παρουσιάζει για πρώτη φορά το ντοκουμέντο, ενώ ο φακός εστιάζει στο δάχτυλο της ηθοποιού-παρουσιάστριας.

Με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια, κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη να της έχει κάνει πρόταση γάμου. Οπως αποκάλυψε το κυπριακό περιοδικό «Beautiful People», η Ζέτα δεν βγάζει από το δάχτυλό της το δαχτυλίδι με το οποίο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης της ζήτησε να μοιραστούν τη ζωή τους.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια η Ζέτα φόρεσε αρκετές φορές μονόπετρα δαχτυλίδια στο «Dancing with the stars», τα οποία συζητήθηκαν πολύ. Ομως αυτό το δαχτυλίδι (το οποίο είναι ευδιάκριτο στις φωτογραφίες του εντύπου) όχι μόνο είναι πολύ διαφορετικό, αλλά η Ζέτα το φοράει συνέχεια, ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύντροφο της ζωής της.

Το ζευγάρι πέταξε για το Νησί της Αφροδίτης ανήμερα της επετείου των γενεθλίων του τραγουδιστή, στις 5 Νοεμβρίου, σχεδόν με το που επέστρεψε η Ζέτα από τις Σεϋχέλλες, όπου βρισκόταν για φωτογράφηση ρούχων της Raxevsky. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε προγραμματίσει συναυλίες για το διάστημα αυτό στη γενέτειρά του, τις οποίες συνδύασε με τα γενέθλιά του, που συνηθίζει να τα γιορτάζει με τους δικούς του. Η Ζέτα και οι γονείς του Μιχάλη είχαν διοργανώσει ένα prive πάρτι στο τριώροφο σπίτι του τραγουδιστή στην Αγλατζιά. Εκεί ο τραγουδιστής έσβησε τα κεράκια της τούρτας και έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του -εκτός από τη μητέρα του Ρένα, τον πατέρα του Γιάννη και την αδερφή του Μελίνα- και την αγαπημένη του Ζέτα. Η βραδιά ήταν ξεχωριστή για όλους, με συναισθηματική φόρτιση, αφού πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ανακοίνωσε τον αρραβώνα του.

Οσον αφορά το χαρμόσυνο γεγονός, η ίδια η Ζέτα είχε δηλώσει: «Δεν το έχω σκεφτεί. Το φαντάζομαι σαν ένα πάρτι και όχι σαν μια ιεροτελεστία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Και όταν λέω “ένα πάρτι”, εννοώ τους φίλους μου και όχι όλη την Αθήνα. Δεν θα είναι κάτι πολύ ανοιχτό. Οι φίλοι μου είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι».





Tags:  

Νέα τεχνολογία υπόσχεται 10 φορές μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας
Νέα τεχνολογία υπόσχεται 10 φορές μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας
Μηχανικοί από τις ΗΠΑ κατασκεύσαν μπαταρία για κινητά τηλέφωνα που φορτίζεται μέσα σε 15 λεπτά και μένει φορτισμένη για περισσότερο από μια εβδομάδα.
Βασικές ελλείψεις στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας
Βασικές ελλείψεις στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας
Ούτε τις βασικές υπηρεσίες δεν διαθέτει το τηλεφωνικό κέντρο του Μακάρειου νοσοκομείου της Λευκωσίας.
Μακιγιάζ για έντονα ζυγωματικά!
Μακιγιάζ για έντονα ζυγωματικά!
Τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα με αρκετό όγκο δείχνουν ένα πρόσωπο γεμάτο φρεσκάδα και υγεία. 
Τελευταία Σχόλια