Βασικές ελλείψεις στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας

greek 15/11/2011
Ούτε τις βασικές υπηρεσίες δεν διαθέτει το τηλεφωνικό κέντρο του Μακάρειου νοσοκομείου της Λευκωσίας, παρά τα έργα που έγιναν τον τελευταίο χρόνο και ολοκληρώθηκαν προσφάτως, ο συγκεκριμένος χώρος του νοσηλευτηρίου, στον οποίο εργάζονται άτομα με αναπηρίες, συνεχίζει να παραμένει μη προσβάσιμος!
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του Μάριου Κουλούμα, πρόεδρο του κλάδου, η υπομονή των τηλεφωνητών του Μακαρείου έχει εξαντληθεί.
 
Στις 26 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία στο νοσοκομείο θα γίνονται τα εγκαίνια για την παράδοση του ανακαινισμένου κτηρίου, οι τηλεφωνητές θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας.
 
Εκείνο που φαίνεται να ενόχλησε περισσότερο τα άτομα με ειδικές ανάγκες, επί το πλείστον τηλεφωνητές, είναι το γεγονός ότι, στο νοσοκομείο τον τελευταίο χρόνο έγιναν διάφορες κατασκευαστικές εργασίες οι οποίες είχαν ως στόχο την ανακαίνιση και βελτίωση του κτηρίου.
 
Οι τηλεφωνητές που εδώ και χρόνια διαμαρτύρονταν για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που παρατηρούνται στο τηλεφωνικό κέντρο είχαν ζητήσει και είχαν πάρει διαβεβαιώσεις ότι στις εργασίες θα περιλαμβανόταν και το αίτημά τους. Για κάποιους λόγους όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα  η ταλαιπωρία για τα άτομα, τα οποία βρίσκονται σε τροχοκάθισμα να συνεχίζεται καθημερινά.
 
 




Tags:  

Αποκλειστική συνέντευξη του Α. Κυπριανού στο PRO.COM.GR
Αποκλειστική συνέντευξη του Α. Κυπριανού στο PRO.COM.GR
Ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη του Α. Κυπριανού ,γ.γ. του ΑΚΕΛ στη δημοσιογράφο Ματίνα Ρέτσα
Σημαντικές απώλειες σημειώνει το ΧΑΚ
Σημαντικές απώλειες σημειώνει το ΧΑΚ
Σημαντικές απώλειες παρουσιάζει την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, λόγω των σημαντικών πιέσεων που δέχεται η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου
Πράσινο φως για το μουσικό σχολείο Πάφου
Πράσινο φως για το μουσικό σχολείο Πάφου
Η Επιτροπή Παιδείας της Βουλής Αντιπροσώπων, μετά την εξέταση του θέματος για την ίδρυση μουσικού σχολείου και στην Πάφο...
Τελευταία Σχόλια