Αποκλειστική συνέντευξη του Α. Κυπριανού στο PRO.COM.GR

greek 14/11/2011
Το pro.com.gr φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Α. Κυπριανού στη δημοσιογράφο Ματίνα Ρέτσα.
 
Σύμφωνα με τον κ. Κυπριανό ο Δημήτρης Χριστόφιας πιθανότατα να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές που θα διεξαχθούν στην Κύπρο το Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα δήλωσε: '' Δεν ξέρουμε καθόλου αν ο Δημήτρης Χροστόφιας θα είναι υποψήφιος. Ο ίδιος θα πάρει την απόφαση, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί, την τελευταία στιγμή. Κανένας δεν προδικάζει τίποτα''.
 
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ματίνας Ρέτσα  για τα πυρά της αντιπολίτευσηςπου δέχεται ο Δ. Χριστόφιας, ο κ. Κυπριανού δήλωσε ότι λυπάται γι' αυτή τη συμπεριφορά και ότι με την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε από την Κύπρο θα πρέπει να επιτευχθεί η ενότητα γύρω από τις πολιτικές θέσεις ώστε η Κύπρος να δείξει αξιόπιστη.
 
Τέλος, για το κυπριακό ο κ. Κυπριανού δήλωσε ότι θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις και ότι αν δεν υπάρξει σαφής μετακίνηση της τουρκικής πλευράς δε θα υπαρξει συμφωνία για λύση.
 
Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Α. Κυπριανού

30.000 τα κλοπιμαία
30.000 τα κλοπιμαία
Το σπίτι του Δημάρχου Πόλης Χρυσοχούς, Αγγελου Οδυσσέως παραβίασαν άγνωστοι στην περιοχή προχθες το βράδυ.
Επικίνδυνα για έκρηξη τα iPod πρώτης γενιάς;
Επικίνδυνα για έκρηξη τα iPod πρώτης γενιάς;
Με μία αμφιλεγόμενη κίνηση που δείχνει είτε άριστη υποστήριξη του πελάτη ή απλά...κωλυσιεργία, η Apple ανακαλεί τα iPod πρώτης γενιάς 5 χρόνια μετά από την κυκλοφορία τους.
Μηχανή θα φτιάχνει πάγο στην έρημο!
Μηχανή θα φτιάχνει πάγο στην έρημο!
Η ομάδα που εργάζεται στο πρόγραμμα που ονομάζεται SunGlacier απέδειξε ότι η πραγματοποίηση αυτής της μεγαλόπνοης ιδέας είναι εφικτή.
Τελευταία Σχόλια