Στρατιωτική παρέλαση στα κατεχόμενα

greek 15/11/2011
 Συμπληρώνονται σήμερα 28 χρόνια από την παράνομη ανακήρυξη του κατεχομένου τμήματος της Κύπρου της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου" ( ΤΔΒΚ) -πρόκειται για το γνωστό ψευδοκράτος- με τελικό σκοπό την επιβολή στο κυπριακό, όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων, λύσης συνοποσπονδίας ή "δύο χωριστών κρατών" στο κυπριακό. 

    Η ανακήρυξη έγινε από την παράνομη "βουλή" των κατεχομένων με εντολή του πρώην ηγέτη των τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς και τις "ευλογίες" της 'Αγκυρας. Το καθεστώς δεν αναγνωρίζεται διεθνώς, παρά μόνο από την 'Αγκυρα, παρά τις προσπάθειες της για διπλωματική αναβάθμιση της "ΤΔΒΚ". 

    Ο Ραούφ Ντενκτάς, σε διάγγελμά του, παρουσίασε μεταξύ άλλων την παράνομη αποσχιστική ενέργεια ως "έκφραση του δικαιώματος αυτοδιάθεσης της τουρκοκυπριακής κοινότητας".

 




Tags:  

Κρασί και λάμψη δοντιών
Κρασί και λάμψη δοντιών
Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι χρωστικές ουσίες σε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, δίνουν σχεδόν αμέσως μια σκούρα απόχρωση στα δόντια σας αλλά και τα χείλη σας.
Ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στα κατεχόμενα
Ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στα κατεχόμενα
H «Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου», όπως χαρακτήρισε το ψευδοκράτος, προχωρεί ως «ανεξάρτητη χώρα». 
Τα συμπτώματα των κιρσών είναι ο πόνος
Τα συμπτώματα των κιρσών είναι ο πόνος
Τα συμπτώματα των κιρσών είναι ο πόνος, το κάψιμο, και η φαγούρα στις φλέβες του ποδιού, καθώς και το αίσθημα ότι οι γάμπες γίνονται βαριές και κουρασμένες.
Τελευταία Σχόλια