Έφαγε ..πακέτο ο Χαϊκάλης

greek 16/11/2011
Ενα διαφορετικό πακέτο περιμένει αυτή την εβδομάδα τον Παύλο Χαϊκάλη. Ο ηθοποιός αποδέχεται την πρόταση να βρεθεί στο πλατό της Βίκυς Χατζηβασιλείου και ανοίγοντας το κουτί, η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη, σε σημείο που και ο ίδιος δεν πίστευε στα μάτια του...

Αποστολέας είναι μια 70χρονη θαυμάστριά του, χήρα και χωρίς παιδιά, που επιτέλους βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει στον δημοφιλή ηθοποιό την αγάπη της στο πρόσωπό του αλλά και τον θαυμασμό της για τη στάση ζωής που κρατά όλα αυτά τα χρόνια. 

Οπως δήλωσε, επειδή τον θαυμάζει και είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός, του προσφέρει 150.000 ευρώ για να τα αξιοποιήσει για την τέχνη, όπως αυτός επιθυμεί, αλλά και δεκαπέντε στρέμματα στην Αμφιλοχία!

Οπως είναι φυσικό, αυτό ήταν ένα ισχυρό σοκ για τον πρωταγωνιστή που αρχικά είχε τις επιφυλάξεις του, μέχρι τη στιγμή που ανοίγοντας το κουτί είδε τα συμβόλαια για τη μεταβίβαση που είχαν όλα τα απαραίτητα χαρτόσημα και υπογραφές προκειμένου και νομικά να πιστοποιηθεί ότι η έκταση γης που του δινόταν πέρασε στην ιδιοκτησία του. Στην κυριολεξία ο σπουδαίος μας κωμικός σάστισε, μη γνωρίζοντας πώς πρέπει να αντιδράσει.

Ακόμη και όταν η κυρία τον αγκάλιασε προκειμένου να του εκφράσει τον θαυμασμό της, εκείνος την κοίταζε αποσβολωμένος για το δώρο της. Η συνέχεια επί της οθόνης, όπως και η απάντηση για το αν θα υπάρξει... happy end. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι η μόνη έκπληξη αφού αύριο το βράδυ στις 22.00 θα δούμε και άλλες στο «Πάμε πακέτο» από την παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου - και έτσι για άλλη μία εβδομάδα ο Alpha θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

 
 




Tags:  

"Συγκεκριμένοι οι στόχοι μας"
"Συγκεκριμένοι οι στόχοι μας"
"Η αποστολή της νέας κυβέρνησης είναι συγκεκριμένη και θα συμβάλει αποφασιστικά στην αποκατάσταση του κύρους της Ελλάδας".
Σήμερα η δίκη των οπαδών του Ηρακλή
Σήμερα η δίκη των οπαδών του Ηρακλή
Σήμερα θα δικαστούν οι 3 νεαροί οπαδοί του Ηρακλή που μετείχαν σε επεισόδια σε αγώνα της ομάδας τους την Κυριακή.
Ανακοίνωση τύπου από την ΓΣΕΕ για την 17η Νοέμβρη
Ανακοίνωση τύπου από την ΓΣΕΕ για την 17η Νοέμβρη
Η ΓΣΕΕ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται από τους φοιτητικούς και κοινωνικούς φορείς στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.
Τελευταία Σχόλια