Τρελαμένο ελάφι εισέβαλλε σε εστιατόριο

greek 09/11/2011
Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους θαμώνες του εστιατορίου Taco Mac στην Ατλάντα, όταν ενώ έτρωγαν το γεύμα τους ήσυχα κι ωραία, ένα ελάφι εισέβαλε στο κατάστημα, σπάζοντας με ένα θεαματικό άλμα ένα παράθυρο.
Βέβαια, παρά την τόση προσπάθεια του, το βάρους 90 κιλών ζώο έμεινε για μόλις ένα λεπτό μέσα στο εστιατόριο, καθώς ένας υπάλληλος έσπευσε να το απομακρύνει από την πίσω πόρτα του καταστήματος.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω εστιατόριο βρίσκεται στη διασταύρωση δύο αυτοκινητοδρόμων, ενώ εκεί κοντά δεν υπάρχει κάποιο δάσος ή πάρκο.

Πάντως, τα πράγματα για τους πελάτες του Taco Mac θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, αν λάβουμε υπόψη μας ότι πριν κάποιους μήνες, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε εισβάλει σε πιτσαρία στον Καναδά μια μαύρη αρκούδα.
 


Videos



Τρελαμένο ελάφι εισέβαλλε σε εστιατόριο


Tags:   Ελάφι  

"Η διαχείριση παρουσιάζει σημαντικά κενά"
"Η διαχείριση παρουσιάζει σημαντικά κενά"
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλογιάννης, επέρριψε ευθύνες στο υπουργείο για τα σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες στον Έβρο.
 
"Συγχαρητήρια που αποχωρείς"!
"Αγαπητέ Γιώργο θέλω να σε συγχαρώ για τις γενναίες αποφάσεις σου να αποχωρήσεις από πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ"!
Η Γαλλία βλέπει ....συμμαχία
Η Γαλλία βλέπει ....συμμαχία
Μια συμφωνία με ιδιώτες πιστωτές για την εθελοντική παραγραφή τουλάχιστον της μισής αξίας των ελληνικών κρατικών ομολόγων έχει πιθανότητες να γίνει όπως λέει η Societe Generale.
Τελευταία Σχόλια