"Να αποχωρήσει από την ηγεσία ο Παπανδρέου"

greek 17/11/2011
 
Υπέρ της αποχώρησης του Γιώργου Παπανδρέου όχι μόνο από την πρωθυπουργία, αλλά και από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε ανοιχτά ο Γιώργος Λιάνης.
 
“Θα είναι εθνική προσφορά η αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου και από την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ” είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής σε ραδιοφωνικό σταθμό, διευκρινίζοντας ότι αυτή είναι πλέον η μόνη λύση και η πιθανότερη σωτηρία για το κόμμα.
 
Παράλληλα προέβλεψε ότι το ΠΑΣΟΚ θα μικρύνει στις εκλογές, αλλά ούτως ή άλλως θα πρέπει να απομακρυνθούν αρκετοί που οδήγησαν την παράταξη σ' αυτό το σημείο, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να υπάρξει σύμπνοια και όχι να θέλουν όλοι να γίνουν πρόεδροι και πρωθυπουργοί. 





Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δένδρο!
Στόλισαν δέντρο με... χαράτσια!
Μέλη των επιτροπών κατοίκων της Θεσσαλονίκης στόλισαν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους. Το δέντρο είναι διαφορετικό από τα άλλα!
Ψαλίδι 40% στις επικουρικές!
Ψαλίδι 40% στις επικουρικές!
Περικοπή των επικουρικών συντάξεων έως και 40%, μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών κατά 10% και επιβολή επασφαλίστρου 0,1% στον τζίρο όλων των επιχειρήσεων.
 Με αλυσίδες τα Ι.Χ στην Ε.Ο. Καλαμάτας - Σπάρτης
Με αλυσίδες τα Ι.Χ στην Ε.Ο. Καλαμάτας - Σπάρτης
Με δυσχέρεια και μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης στον Ταΰγετο, από το 28ο έως το 42ο χιλιόμετρο, λόγω ισχυρής χιονόπτωσης.
Τελευταία Σχόλια