Καλαμαράκια γεμιστά

greek 17/11/2011
Υλικά:
12καλαμαράκια μεσαία
360 γραμ. φέτα
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
200 γραμ πελτέ ντομάτας
5 κουταλάκια μαιντανό ψιλοκομμένο
2 ποτήρια λευκό κρασί
αλάτι,πιπέρι,πάπρικα
 
Εφαρμογή:
-Καθαρίζετε τα καλαμαράκια,αποσπώντας το κεφάλι απο τον κορμό.Απο τον μεν κορμό θα αφαιρέσετε τη ραχοκοκκαλιά και απο το κεφάλι το ράμφος 
-Φτιάχνετε το μίγμα της γέμισης και ψιλοκόβετε το κεφάλια σε μικρά ,μικρά κομματάκια.
-Σ ενα μπόλ ζυμώνετε το τυρί με τον πελτέ και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του κρασιού. 
-Γεμίζετε τα καλαμαράκια με τη γέμιση και τα κλείνετε απο πάνω με μία οδοντογλυφίδα. 
-Οση γέμιση περισσέψει την ανακατεύετε με το κρασί.Βάζετε τα καλαμαράκια σ ενα πυρίμαχο σκεύος και τα περιχύνετε με το μίγμα κρασιού-γέμισης. 
-Ψήνετε στους 200ο για 1 ωρα περίπου. 
-Τ' αφήνετε να κρυώσουν λίγο για να κόβονται ροδέλες .
 




Tags:  

Έργα τέχνης από τις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας
Έργα τέχνης από τις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας
Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, εγκαινιάζεται στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας, μια έκθεση με έργα τέχνης...
Ακόμη δύο συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο
Ακόμη δύο συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο
Οι δύο συνέταιροι χρωστούν πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο.
 
Στις 724,81 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης τιμών
Στις 724,81 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης τιμών
Ανοδική αντίδραση κατέγραψε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, μετά την έντονη πίεση που δέχθηκαν οι τιμές των μετοχών 
Τελευταία Σχόλια