"'Όχι στη μιζέρια και στην εσωστρέφεια"

greek 17/11/2011
 
Την ανησυχία του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Πεταλωτής, αποφεύγοντας πάντως να πάρει θέση στο αν θα πρέπει να αλλάξει η ηγεσία του κόμματος.
 
"Θα πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία εσωστρέφεια και μιζέρια στο ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποδείξει ότι δεν γαντζώνεται σε καρέκλες, έχει αποδείξει ότι υπάρχει μια γενναιότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ανεχθούμε από εδώ και πέρα να γινόμαστε και βορά του οποιουδήποτε θέλει να δει το ΠΑΣΟΚ να συρρικνώνεται, να διαλύεται ή να πληρώνει ακόμη περισσότερο τις συνέπειες μιας κρίσης", τόνισε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης.
 
Όσον αφορά τη "συγκατοίκηση" με το ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση τόνισε: "Κανείς δεν είναι ευτυχής με το ότι αναγκαστήκαμε να έχουμε μια κυβέρνηση συνεργασίας και μάλιστα με αυτή την μορφή, αλλά η αναγκαιότητα είναι τόσο μεγάλη που το να προσπαθούμε τώρα να επενδύσουμε ιδεολογικά, ή να φορτίσουμε ιδεολογικά αυτή τη συνεργασία νομίζω ότι είναι πολυτέλεια να γίνεται αυτή τη στιγμή".
 
Για το αν μπορούν οι υπουργοί να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να τα έχουν καλά, ξεκαθάρισε: "Είναι μια κατάσταση που είναι ιδιότυπη, ιδιόρρυθμη για όλους μας. Επειδή ο χρόνος είναι λίγος, οι σχέσεις θα δοκιμάζονται κάθε μέρα και εκεί θα αποδεικνύεται η σοβαρότητα του καθένα μας"





Έσφαξαν ηλικιωμένη στο Ηράκλειο
Έσφαξαν ηλικιωμένη στο Ηράκλειο
Η γυναίκα βρέθηκε το πρωί νεκρή με τραύματα από πολλαπλές μαχαιριές. Ο εγγονός της, που έμενε το τελευταίο διάστημα μαζί της, κρατείται από τις αρχές.
Παράταση για την υποβολή του Ε9
Παράταση για την υποβολή του Ε9
Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012 παρατείνεται η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9) φυσικών και νομικών προσώπων έτους 2011.
Πτώση σημείωσαν οι νέες παραγγελίες στη βιομηχανία
Πτώση σημείωσαν οι νέες παραγγελίες στη βιομηχανία
Μεγάλη πτώση 15,8% σημείωσε ο γενικός δείκτης νέων παραγγελιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Οκτώβριο.
Τελευταία Σχόλια