Εξιτήριο για τον Γ. Κληρίδη

greek 16/11/2011
Εξιτήριο δόθηκε στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη, ο οποίος είχε εισαχθεί από προχθές το πρωί στην ιδιωτική κλινική ''Ευαγγελίστρια'' της Λευκωσίας με γαστρεντερικές διαταραχές. 

''Εφυγε ήδη ο κ. Κληρίδης πριν λίγο από την κλινική'', δήλωσε σήμερα το πρωί στο ΚΥΠΕ ο προσωπικός του ιατρός Ιωσήφ Κάσιος, προσθέτοντας πως ''αναμένονται ακόμα κάποια αποτελέσματα εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί''.

''Ολοκληρώσαμε'', πρόσθεσε ο κ. Κάσιος, ''τον εργαστηριακό μας έλεγχο, περιμένουμε ακόμα κάποια αποτελέσματα, αλλά δεν εκρίθη φρόνιμο να παραμείνει ο Πρόεδρος να μείνει στην κλινική μέχρις ότου έχουμε όλα τα αποτελέσματα, μερικά από τα οποία χρειάζεται να περάσουν κάποιες ημέρες για να βγούνε''.

Ο κ. Κάσιος ανέφερε επίσης στο ΚΥΠΕ ότι βλέπει ''τον Πρόεδρο Κληρίδη σε πολύ τακτική βάση'' και θα έχει την ευκαιρία σύντομα να τον ξαναδεί, χωρίς να χρειάζεται να ορισθεί προκαθορισμένη συνάντηση''.





Tags:  

Υποχώρηση του ΑΕΠ στην Κύπρο το Γ' τρίμηνο 2011
Υποχώρηση του ΑΕΠ στην Κύπρο το Γ' τρίμηνο 2011
Μείωση σημείωσε το ΑΕΠ της Κύπρου το τρίτο τρίμηνο του 2011, ενώ μικρή αύξηση σημειώθηκε τόσο στην ευρωζώνη όσο και στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Το γυναικείο αντισυλληπτικό ύποπτο για καρκίνο του προστάτη!
Το γυναικείο αντισυλληπτικό ύποπτο για καρκίνο του προστάτη!
Τα αντισυλληπτικά χάπια φαίνεται να ευθύνονται για τα αυξημένα κρούσματα καρκίνου του προστάτη παγκοσμίως. 
Μαύροι λεκέδες στον καθρέφτη
Μαύροι λεκέδες στον καθρέφτη
Τα μαύρα στίγματα στον καθρέφτη, δημιουργούνται συνήθως από την υγρασία που έχει εισχωρήσει πίσω από το τζάμι, είτε όταν τους καθαρίζετε είτε από την υγρασία που υπάρχει στον χώρο.
Τελευταία Σχόλια