Μαύροι λεκέδες στον καθρέφτη

greek 15/11/2011
Τα μαύρα στίγματα στον καθρέφτη, δημιουργούνται συνήθως από την υγρασία που έχει εισχωρήσει πίσω από το τζάμι, είτε όταν τους καθαρίζετε είτε από την υγρασία που υπάρχει στον χώρο. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο που αυτό το φαινόμενο παρατηρείται συνήθως σε καθρέφτες που βρίσκονται στο μπάνιο.
Αν τα στίγματα είναι στις άκρες, για να τα καλύψετε, βάλτε τον καθρέφτη σε κορνίζα. Αν δεν μπορείτε να βάλετε κορνίζα, κάποιο αυτοκόλλητο χαρτί ή διακοσμητική ταινία θα τα καλύψει.
Για να μη δημιουργείται πρόβλημα, μπορείτε γύρω - γύρω να βάλετε σιλικόνη για να υπάρξει μόνωση κατά της υγρασίας . Τους καθρέφτες, όταν τους  καθαρίζετε, δεν υπάρχει λόγος να τους κάνετε λούτσα είτε με τα διάφορα καθαριστικά υγρά ή με πολύ βρεγμένα πανιά....
 
Πηγή: meacolpa.blogspot.com




Tags:  

Η Κύπρος βγήκε από την μαύρη λίστα
Η Κύπρος βγήκε από την μαύρη λίστα
Ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών της Πορτογαλίας να αφαιρέσει την Κύπρο από τη λεγόμενη «μαύρη λίστα».
Συνεχίζει να κάνει σκι με το νέο βιονικό του πόδι!
Συνεχίζει να κάνει σκι με το νέο βιονικό του πόδι!
Ο Matthew Newbury δηλώνει ότι μπορεί πλέον να περπατάει προς τα πίσω με καλύτερη ισορροπία καθώς επίσης και να κάνει σκι!
Ερευνα για τα αίτια θανάτου προφυλακισμένου στην Τουρκία
Ερευνα για τα αίτια θανάτου προφυλακισμένου στην Τουρκία
Υποψίες υπάρχουν στην Τουρκία για τις συνθήκες του θανάτου του προφυλακισμένου για την υπόθεση Oda TV .
Τελευταία Σχόλια