Συνεχίζει να κάνει σκι με το νέο βιονικό του πόδι!

greek 14/11/2011
Ο Matthew Newbury έχασε το πόδι του σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα.

Πρόσφατα απέκτησε ένα νέο προσθετικό πόδι, το Genium, το οποίο χρησιμοποιώντας αισθητήρες που ανιχνεύουν μεταβολές στην κίνηση και την διεύθυνση, μεταβάλλει την ευκαμψία του γονάτου διευκολύνοντας έτσι το περπάτημα.

Ο Matthew δοκίμασε και άλλα προσθετικά πόδια στο παρελθόν αλλά λέει ότι κανένα δεν ήταν τόσο λειτουργικό. Ο 30χρονος δηλώνει ότι μπορεί πλέον να περπατάει προς τα πίσω με καλύτερη ισορροπία καθώς επίσης και να κάνει σκι!

“Με το παλιότερο πόδι μου περπατούσα πολύ προσεκτικά ώστε να μην πέσω αλλά τώρα μπορώ να περπατάω με μεγαλύτερη αυτοπεποίηθηση”, λέει ο Matthew.
 


Videos







Η προσέλευση στη Λεμεσό άγγιξε το 65,25%
Η προσέλευση στη Λεμεσό άγγιξε το 65,25%
Το ποσοστό προσέλευσης στην Εκλογική Περιφέρεια Λεμεσού, κατά τη σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έφθασε στο 65,25%,
 Ο Κ. Γιωρκάτζης Δήμαρχος Λευκωσίας
Δήμαρχος Λευκωσίας ο Γιωρκάτζης
Ο  Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης εξελέγη Δήμαρχος Λευκωσίας, στις Δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Κύπρο. Δείτε τι έκαναν και οι άλλοι υποψήφιοι.
Η Κίνα σφίγγει τον κλοιό γύρω από τους micro-bloggers
Η Κίνα σφίγγει τον κλοιό γύρω από τους micro-bloggers
Η κυβέρνηση του Πεκίνου ανακοίνωσε νέους κανόνες σύμφωνα με τους οποίους όλοι οι χρήστες των ιστοσελίδων τύπου Twitter θα υποχρεώνονται να δηλώνουν το αληθινό τους όνομα.
Τελευταία Σχόλια