Ενδιαφέρον από… Ασία;

greek 17/11/2011
Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας υπάρχει ενδιαφέρον επενδυτών από την Ασία για εμπλοκή στα διοικητικά της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι πως πρόκειται για Σαουδάραβα επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική άνεση που εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Από την άλλη η εταιρεία Qatar Petroleum (υπεύθυνη για εργασίες που αφορούν τις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Κατάρ) φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους διοικούντες της Ενωσης καθώς εκπρόσωποί της αναμένεται να συναντηθούν την Παρασκευή με τον Σταύρο Αδαμίδη ώστε να δουν πιο αναλυτικά για την οικονομική κατάσταση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Τέλος, δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με τις φήμες περί ενδιαφέροντος της οικογένειας Άντζελος από τις ΗΠΑ.




Tags:   AEK  

Λήγει 28 Νοεμβρίου η προθεσμία για το Εθνικό Κτηματολόγιο σε 8 περιοχές
Λήγει 28 Νοεμβρίου η προθεσμία για το Εθνικό Κτηματολόγιο σε 8 περιοχές
H προθεσμία αφορά την υποβολή αίτησης διόρθωσης και ένστασης για το εθνικό Κτηματολόγιο στην Άνοιξη, Δροσιά, Εκάλη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη και Παλλήνη
"Εκβιαστής ο Ρέππας"
"Εκβιαστής ο Ρέππας"
Σκληρή ανακοίνωση έβγαλε ο Συνασπισμός με την οποία επιτίθεται στο Δημήτρη Ρέππα για την εγκύκλιο που αφορά στην εργασιακή εφεδρεία.
 
 
Ντ' Εστέν: ''Λάθος η συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρώ''
Ντ' Εστέν: ''Λάθος η συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρώ''
Η ιδέα ότι θα έμενε έξω από την πόρτα της Ευρώπης ήταν αφόρητη'', δήλωσε για την ένταξη το 1979 της Ελλάδας στην ΕΟΚ
Τελευταία Σχόλια