Μήνυμα στήριξης

greek 18/11/2011
Το επίσημο μήνυμα ότι η Κύπρος μπορεί να αισθάνεται και θα μείνει ασφαλής, ακέραια και ανεξάρτητη μετέφερε σήμερα στον κυπριακό ελληνισμό ο νέος Υπουργός Εθνικής Αμύνης της Ελλάδας Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού.

Σε δικές του δηλώσεις ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό η νέα Κυβέρνηση της Ελλάδας να πετύχει και προς όφελος του ελληνικού λαού αλλά και επειδή εξακολουθεί να είναι το βασικότερο στήριγμα του κυπριακού ελληνισμού στον αγώνα για την απελευθέρωση και την επανένωση.

«Εμείς θέλουμε την Κύπρο και τον κυπριακό ελληνισμό ενωμένο, αλληλέγγυο γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και η ιστορία έχει αποδείξει ότι μονάχα η ενότητα και η ομοψυχία παράλληλα με τη στρατηγική που ακολουθούμε θα μας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, γι’ αυτό και θα ακολουθήσουν και επαφές με όλα τα πολιτικά κόμματα της Κύπρου», ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος.

Πέραν αυτού, πρόσθεσε, «υπό τη νέα ιδιότητα μου του Υπουργού Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος προς τον κυπριακό ελληνισμό θέλω να μεταφέρω επίσημα ότι η Κύπρος μπορεί να αισθάνεται και θα μείνει ασφαλής, ακέραια και ανεξάρτητη, εγγυήτρια η Ελλάδα». 

Μπορεί, είπε, «να περνά τα δύσκολά της με την οικονομία, αλλά δεν θα υποστείλει ποτέ τη σημαία των εθνικών της υποχρεώσεων, απέναντι στην Κύπρο και γενικότερα μπροστά στα μεγάλα ζητήματα ασφάλειας και ακεραιότητας της πατρίδας μας».

«Μέσα σ' αυτό το πνεύμα γίνεται και η σημερινή συνάντηση», είπε τέλος.

Ο κ. Κυπριανού από πλευράς του δήλωσε ότι «κύλισε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα και ένα πνεύμα συναντίληψης». Για μας, πρόσθεσε, «είναι πάρα πολύ σημαντική η επίσκεψη του κ. Αβραμόπουλου εδώ γιατί στέλνει ακριβώς ένα μήνυμα στήριξης στον αγώνα του κυπριακού λαού για απελευθέρωση και επανένωση».

«Θέλουμε η νέα ελληνική Κυβέρνηση να πετύχει», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας». Πρωτίστως βέβαια, είπε, «για τον ελληνικό λαό γιατί αυτό θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει, αλλά επειδή η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι το βασικότερο μας στήριγμα στον αγώνα που δίνουμε για την απελευθέρωση και την επανένωση της πατρίδας μας, θέλουμε να είναι όσο το δυνατό πιο ισχυρή».

Τέλος ο κ. Κυπριανού ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα ελληνική Κυβέρνηση, διαβεβαιώνοντας ότι οι επαφές και η ανταλλαγή απόψεων θα συνεχιστεί.

Σημειώνεται ότι ο κ. Αβραμόπουλος συνεχίζει να πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή διαδοχικές συναντήσεις με αρχηγούς και εκπροσώπους κοινοβουλευτικών κομμάτων στη Βουλή.





Tags:  

Τσιπ υπολογιστή μιμείται τον ανθρώπινο εγκέφαλο
Τσιπ υπολογιστή μιμείται τον ανθρώπινο εγκέφαλο
Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου ΜΙΤ κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα τσιπ που προσομοιώνει τη λειτουργία μίας σύναψης του εγκεφάλου.
Πρόταση γάμου με μονόπετρο!
Πρόταση γάμου με μονόπετρο!
Eφτασε το πλήρωμα του χρόνου και, όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 
Facebook: “Φταίει ο browser για τη χθεσινή επίθεση”
Facebook: “Φταίει ο browser για τη χθεσινή επίθεση”
Το Facebook υποστηρίζει ότι για το χθεσινό περιστατικό ευθύνεται ένα τρωτό μέρος του κώδικα του browser.
Τελευταία Σχόλια