Νίκες για Ομόνοια και Αραράτ για το πρωτάθλημα Futsal

greek 18/11/2011
Η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Futsal Α’ Κατηγορίας άνοιξε με νίκη της Ομόνοιας, που οδηγεί αλάνθαστη την κούρσα. Η Ομόνοια με αντίπαλο τη ΣΠΕ Στροβόλου πέτυχε την Πέμπτη την έβδομη της νίκη (6-2) σε ισάριθμους αγώνες και με 21 βαθμούς διατηρείται σταθερά στην κορυφή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, τα τέρματα για την Ομόνοια πέτυχαν οι Μανώλης Μανώλη (4’), Μάρκος Ιωάννου (15’), Βιτόρ Βιεϊρά (24’), Αντρέϊ Αλεξέγεφς (34’), Ρομπέρτο Λίσποα (38’) και Κωνσταντίνος Ιακώβου (40’).

Για τη ΣΠΕ Στροβόλου που κατάφερε να ανοίξει το δείκτη του σκορ, τα γκολ πέτυχαν οι Ρόπερτ Ούρσελ (3’) και Χρίστος Χριστοδούλου (18’).

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την Πέμπτη, στη Λεμεσό, η Αραράτ κέρδισε με 3-1 την ΑΕΛ και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι αγώνες Παρνασσός Στροβόλου-ΑΕΚ Λάρνακας στις 19:15 και City Futsal-Άτλας Αγλαντζιάς στις 20:00.





Tags:  

Αίσιο τέλος για τα ψηφιδωτά της Κάτω Πάφου
Αίσιο τέλος για τα ψηφιδωτά της Κάτω Πάφου
Το «παιχνίδι της κολοκυθιάς» που παιζόταν εδώ και 20 χρόνια γύρω από το φιλόδοξο εγχείρημα της προστασίας των αρχαιολογικών θησαυρών της Κάτω Πάφου...
Πτωτικά κινείται ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ
Πτωτικά κινείται ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ
Στις 13:00 ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 263,11 μονάδες, καταγράφοντας πτώση σε ποσοστό 2,99%, ενώ ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 93,44 μονάδες
Κοινή έκθεση Τούρκων και Ελλήνων γελοιογράφων στην Αγκυρα
Κοινή έκθεση Τούρκων και Ελλήνων γελοιογράφων στην Αγκυρα
Γελοιογραφίες με θέμα την ελληνοτουρκική γειτονία που ετοίμασαν Τούρκοι και Ελληνες γελοιογράφοι θα παρουσιαστούν σε έκθεση στην Αγκυρα.
Τελευταία Σχόλια